Zlatan izolovan i besan, poraz od Atalante upozorenje i recept za Zvezdu?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 24.01.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net

Šveđanin izrazito nezadovoljan posle poraza od Atalante.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Milana doživeli su najubedljiviji poraz ove sezone, pošto je na San Siru slavila Atalanta rezultatom 3:0.

Ništa nije funkcionisalo dobro, smatra Zlatan Ibrahimović, a za sve je kriv visok presing Atalante, zbog kog se često osećao izolovanim.

"Mnogo toga nije bilo kako treba. Ne želim izgovore, na svakoj utakmici moramo da idemo na rezultat, sada nismo uspeli da dođemo do njega. Najvažnije je da se sada oporavimo i da sačuvamo energiju za naredni meč. Nemamo mnogo vremena za odmor. Nakon 38 utakmica izgubili smo samo dve, mislim da to nije loše. Nažalost, pojedini igrači nam nedostaju, a nekima koji su tu nedostaje iskustvo. U prvom poluvremenu sam se osećao jako izolovano. Kada bih dobio loptu, nisam imao sa kim da sarađujem, možda je to posledica Atalantinog presinga", rekao je Zlatan i nastavio:

"Ovo nisu izgovori, radimo naporno i žrtvujemo se za tim. Jesmo jesenji šampioni u Seriji A, ali meni to ništa ne znači. Najteži deo je pred nama", istakao je Zlatan.

Milan već u utorak igra veliki derbi sa Interom u Kupu Italije, a potom ima tri lakše utakmice u Seriji A protiv Bolonje, Krotonea i Specije. Nakon toga sledi gostovanje Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope, a sigurno da će stručni štab crveno-belih posebno analizirati slabosti Milana baš na ovom meču sa Atalantom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke