Zna se ko je gazda, igrači naterali trenera Barse da se izvini...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.03.2020.
08:16
Izvor: Sportske.net

Za slučaj da se neko pitao gde leži moć u Barseloni...

Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Posle prave male drame nakon "El Klasika", i sukoba Mesija sa Setijenovom pomoćnikom Sarabijom, Kike Setijen je bio prinuđen da se izvini zbog ponašanja svoje desne ruke.

Podsetimo, Sarabija je ustajao sa klupe, kritikovao Grizmana zbog promašaja, psovao igrače, a to je razbesnelo svlačionicu. Mesi je ušao u sukob sa pomoćnim trenerom, na kraju je Setijen nekako ugasio vatru.

On se izvinio kao i sam Sarabija.

"Ne može tzako da se ponaša, to je pogrešno i takve stvari se neće ponoviti", rekao je nekadašnji trener Betisa.

"Ovo me je udrmalo, u pitanju je imidž kluba, mogu da nas kritikuju zbog izmena, taktike, ali nikako zbog ponašanja".

Sarabija je inače počeo da radi uz Setijena pre pet godina, nikada nije igrao fudbal, poznat je kao motivator, ali nekada pretera.

"Da, to nekad ume da bude snaga ekipe, ali mora da se obuzda. Temperamentan je, može da pokrene ekipu, ali u nekim slučajevima izgubi kontrolu. Imali smo takve situacije, sada je ređe, ali ovakve slike škode klubu", jasan je trener Barselone.

On je kritikovao i medije što raspredaju o tome, umesto o lošoj igri njegovog tima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 07.03.2020
00:49

Ako sam dobro razumeo Setijenov pomoćnik Sarabija se zamerio Messiju time što je kritikovao Grizmana, čoveka za koga je Messi rekao da neće da ga vidi u Barsi? Potom ga je Messi naterao da se izvini njemu, Grizmanu ili celom timu? Qq, pa ovaj Messi više neće ni što on hoće... :D

avatar
Mirjevac
Friday, 06.03.2020
21:55

Koji je taj pomocni trener nikogovic, nikad nije igrao fudbal i vec je pomocni trener, kojji vice i psuje na igrace, hhahaha, i ovaj Setijen je sve to dozvolio i jos izabrao za pomocnog treneraa, neku seljacinu koja dve veze nema o fudbalu zato znna da psuje! Zato i Setijen je za to kriv, a dok uprava i sportski direktorAbidal sukrivi za dovodjenje te takve trenere, i pogotovu za dovodjenje losih igraca, koji su dobro kostali a nista neznaju i sad je klub u finansijskoj krizi! Nema para a nema ni igraca, zato cela uprava napolje!

avatar
BlueBoy84
Friday, 06.03.2020
17:11

Pa nije on čovek kriv što hobit i njegovi manekeni nisu mogli da se pokrenu. Čovek emotivan i šta sad. A i ne znam šta se Mesi buni, kad on sam birao trenera, uostalom i sve u klubu

avatar
acmilan94
Friday, 06.03.2020
16:26

Ma da zna se ko je gazda u klubu (messi).. Zato im i jesu takvi rezultati

avatar
Oldboy
Friday, 06.03.2020
11:31

Ali raspredaju, hahaha. To imenjače

avatar
Steffmajster
Friday, 06.03.2020
09:30

pa mislim stvarno je lik preterao...

avatar
Bádr Hari
Friday, 06.03.2020
09:25

razmisljao sam o tome da posle ovakve bruke pobegnem na jedan kraci odmor ,ali ipak moram da kazem da bi moj idol Messi dao sigurno poker golova protiv Reala kao protiv mocnog Eibara da je tu bio Suarez da simuli...htedoh reci iznudjuje izmisljene penale. sad mi jedino preostaje da aktiviram svojih 50 profila kao sto su 04,xenon,boycie,manch city,mrki789,suarez9 itd. i da dejstvujem minusima protiv neistomiljenika i branim mog idola Messija od ovakvih napada. :D:D:D