Žoze Murinjo ostaje bez svoje "desne ruke"

Autor: Beta Beta
subota 12.05.2018.
22:18
Izvor: Beta

Sa 'Old Traforda" je stigla potvrda da dugogodišnji Murinjov asistent odlazi na kraju sezone.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

"Posle mnogo razmišljanja, teška srca sam odlučio da je vreme da krenem dalje", izjavio je Rui Farija.

Farija je s menadžerom Mančester junajteda Žozeom Murinjom saradjivao od 2001. godine i zajedno su, u šest različitih klubova, osvojili 25 trofeja.

Britanski mediji preneli su da je Farija jedan od kandidata da na klupi Arsenala zameni Arsena Vengera, koji napušta klub iz severnog Londona posle skoro 22 godine.

Na pitanje da li Farija može biti kandidat za posao u Arsenalu, Murinjo je rekao:

"Ako me pitate da li je on dobar izbor, odgovor je da jeste".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nebozoik
Sunday, 13.05.2018
13:22

Al vam je naslov

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 12.05.2018
22:42

Tacno je da Murinjo nije opravdao potpuna ocekivanja za klub renomea Junajteda ali isto tako se moze reci da radi dobar posao. Junajted pored ulozenih para jos nema skockanu ekipu a vec sledece sezone ce morati da napada premijer ligu pa i da bude konkurentan na vise frontova,ja iskreno verujem da on to moze.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 12.05.2018
23:31

Junajted je bio u vecem rasulu nego sto ljudima to izgleda...Nije se stepenasto radila smjena generacija i danas se moraju potrositi ogromne pare da bi se to uradilo..ali neko ko umije realno da sagleda situaciju odlicno zna da junajted i dalje nema igrace potrebne za šou..Odbrana ne samo sto nema dovoljan broj klasnih igraca nego je i taj roster koji imaju potpuno neujednacen i neplanski odradjen i koliko god da imaju igraca ti igraci su visak i samim tim igraca i fali..Sredina je dobila dovodjenjem matica ali pitanje je koliko dugo tako da i ona mora da se renovira polako..Napad je na mjestu,ali je fora sto murinjo najmanje taktizira sa napadom i onda se tu stvara kontra efekat..Sve u svemu zakljucio bi da definitivno murinjo radi dobar posao i izvlaci iz odbrane i sredine najvise sto moze,ali bi isto tako rekao da za trenutno stanje junajtedovog tima on nije kompaktabilan,jer bi neki napadacki trener na kratke staze izvukao vise iz ovog tima..na duze staze mislim da nema bolje osobe za taj posao od murinja

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 12.05.2018
23:55

Isto mislim jer Siti je bio bas odlican i to je to ali smo na tabeli drugi posle onog mucenja 5-4. Ima tu jos par stvari da se resi nekih igraca i da dovede one igrace koje on zeli a to se ne moze uraditi tako brzo.. ima jos posla on nadam se da ce u ovom prelaznom roku i zavrsiti taj remont ekipe i da krene neki novi junajted u napade na trofeje.