Bum iz Francuske - Benzema se vraća, ako Dešana zameni...Zidan!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.12.2022.
22:40
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u taboru vicešampiona sveta?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Karim Benzema je danas objavio da se povlači iz nacionalnog tima, ali ubrzo su počele da se pojavljuju i razne nove informacije.

Navodno, Benzema se naljutio na lekarski tim reprezentacije koji je insistirao na detaljnijim pregledima, iako je on uveravao da povreda nije ozbiljnija jer dovoljno poznaje svoje telo.

Didije Dešan je odlučio da ga skloni iz ekipe iako je Benzema uveravao da bi mogao da bude spreman za eliminacionu fazu.

Da sve bude još gore, Benzema se zaista vratio na teren, ali sa Real Madridom, pre desetak dana i već je odigrao prijateljski meč, čime se dodatno dolilo ulje na vatru.

Sada se pojavila nova informacija, da je Benzema odlučio da povuče ovakav potez kako bi stvorio pritisak na Dešana i okrivio ga za raskol u reprezentaciji.

Čak se spekuliše da bi se i momentalno vratio iz penzije ukoliko bi Zinedin Zidan odmah zamenio Dešana!

Spekuliše se da je Zidanu pre nekoliko meseci obećano da će postati selektor posle Mundijala, zbog čega je Francuz odbio brojne ponude klubova.

Zidan je iz tog razloga takođe odbio da putuje na finalni meč protiv Argentine, čime su sve ove glasine dodatno podgrejane.

Nije tajna da su Benzema i Zidan bliski, osvojili su sve moguće trofeje sa Realom, pa ni ne čudi što napadač želi da njegov bivši trener sada postane i selektor.

Večeras je pouzdani Roman Molina otkrio i da su pojedini lideri među kojima Ugo Ljoris i Antoag Grizman bili zadovoljni kada je Benzema otpao iz reprezentacije, jer su verovali da remeti atmosferu u ekipi! Tako da deluje da u Francuskoj vladaju ozbiljni klanovi i da je ovo možda i poremetilo ekipu, iako su stigli do finala i bili nadomak nove titule...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke