Četiri utakmice, blago za klađenje na AdmiralBetu, specijali na talonu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 22.11.2022.
09:18
Izvor: Sportske.net

Šta nas čeka danas od specijala na SP u Kataru?

Povezane vesti

Kreće kompletan program, tačnije posle zagrevanja u prva dva dana, danas ćemo videti četiri meča.

Sve počinje od 11 časova, Argentina startuje na Mundijalu, rival je Saudi Arabija i zaista bi trebalo da se desi čudo da Južnoamerikanci ne zabeleže pobedu. Uz naravno kompletnu ponudu, AdmiralBet nudi i specijal, pobeda Argentine, dva gola u prvom poluvremenu i gol Di Marije. "El Fideo" će biti u timu, oporavio se od povrede i mogao bi da učestvuje u goleadi.

Takođe, dobra kvota je na Lautara Martineza kao prvog strelca na meču, 5.41.

U popodnevnom programu, od 14 časova igraju Danska i Tunis, svakako da su Evropljani favorit, ali je tim sa severa Afrike prilično čvrst.

Meksiko će na Poljsku, to je ključna utakmica u grupi u kojoj bi Argentina trebalo da dominira. Poljaci se nisu proslavili na prošlom Mundijalu, ponovo su oči uprte u Levandovskog. AdmiralBet je spremio specijal 1-2I&1-2II poluvreme što je jako popularna opklada među onima koji jure golove, plus pogodak Leve, kvota je 5.00. Ako Meksiko ne izgubi, a "Čaki" Lozano prvi zatrese mrežu Poljaka kvota je 9.00.

Današnji program zatvaraju Francuzi i Australijanci, sjajna prilika za Gale da dobro startuju, ako bude 1+I&2+II, odnosno ako favorit savlada Meta Rajana jednom u prvom i dva puta u drugom poluvremenu, a Kilijan Mbape bude strelac, kvota je 5.50,  a ako prođe očekivana kombinacija 1&2-5 golova, uz to da Žiru načne "Kengure" kvota je 6.50.

Dakle, kombinujte, tražite jake kvote u specijalima, pratite i izveštaje sa Mundijala, kao i katarske dnevnike našeg novinara Ivana Cvetkovića, čeka nas puno uzbuđenja.

Ovo su dani fudbala i na AdmiralBet i na sportske.net.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak