Dalić: ''Umorila nas je utakmica, imali smo i sreće''

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 01.12.2022.
20:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Sledi borba u osmini finala.

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je večeras da je utakmica protiv Belgije, u poslednjem kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru, bila iscrpljujuća, kao i da je njegova ekipa imala i malo sreće.

"Očekivali smo tešku utakmicu protiv Belgije i to smo i dobili. Belgija je sjajna ekipa, znali smo da ne mogu odigrati tri loše utakmice u nizu... Čestitam svojim momcima na borbenosti, trčanju, na igri po celom terenu. Imali smo u drugom poluvremenu i malo sreće u svemu, ali to je fudbal", rekao je Dalić, prenela je Hina.

Hrvatski fudbaleri odigrali su 0:0 protiv Belgije u poslednjoj utakmici Grupe F Svetskog prvenstva u Kataru i zahvaljujući tom bodu osvojili drugo mesto koje ih u osmini finala vodi na pobednika Grupe E.

Dalić je naveo da je utakmica sa Belgijom silno potrošila njegove igrače.

"Najvažnije je da se fizički oporavimo. Utakmica je stvarno bila iscrpljujuća. Znali smo rezultat druge utakmice u kojoj su igrali Maroko i Kanada. Nismo kalkulisali. Hteli smo da pobedimo, iako nam je bod bio dovoljan", rekao je selektor Hrvatske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke