Hjulmand posle ispadanja sa SP: ''Nismo igrali svoj najbolji fudbal''

Autor: Nemanja Veljković
sreda 30.11.2022.
21:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Selektor Danske razočaran posle meča.

EPA
EPA

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Danske Kasper Hjulmand rekao je danas da njegova ekipa nije igrala svoj najbolji fudbal na Svetskom prvenstvu u Kataru i istakao da je eliminacija posle grupne faze veliko razočaranje.

"Nismo dostigli kvalitet koji bi trebalo da imamo. To je moja odgovornost. Na Svetskom prvenstvu moramo da dostignemo svoj najbolji nivo i nismo. Nismo igrali u potrebnom ritmu. Dobro smo počeli večeras, ali bilo je previše emocija, a premalo kvaliteta", rekao je Hjulmand.

"Nismo igrali naš najbolji fudbal, to je sigurno. Nivo je bio korektan protiv Francuske, nije bila sjajna igra, ali bilo je u redu. Ali, druga dva meča nisu bila dovoljno dobra", dodao je on.

Hjulmand je naveo da je njegova ekipa igrala dobro tokom ove godine i da nema objašnjenja zašto tu igru nije ponovila na Mundijalu.

"Nedostajalo je svežine u glavama. Trebalo je da prodjemo ovu grupu, tako da je ovo veliko razočarenje", zaključio je Hjulmand.

Fudbaleri Danske izgubili su danas od Australije sa 0:1, u poslednjem meču Grupe D Svetskog prvenstva i tako ostali bez plasmana u narednu fazu takmičenja.

Danci su takmičenje u grupi završili sa samo jednim osvojenim bodom i jednim postignutim golom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke