Junak Ramoš: "Na meni je da nastavim da se namećem"

Autor: Mladen Heleta
utorak 06.12.2022.
23:50
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač Benfike dao tri gola Švajcarskoj.

EPA-EFE/Rolex dela Pena
EPA-EFE/Rolex dela Pena

Povezane vesti

Gonzalo Ramoš je veliko otkrovenje Mundijala u Kataru. Mladi Portugalac upisao je het-trik na meču sa Švajcarskom u pobedi od 6:1 u osmini finala.

Po završetku susreta, napadač Benfike je za državnu televiziju izjavio da se sve desilo vrlo brzo. Počeo je susret umesto Kristijana Ronalda i apsolutno iskoristio svoju šansu.

"Kristijano podržava uvek sve igrače, bez obzira što nije počeo večerašnji susret. Sve je bilo veoma brzo. Da li ću početi sledeći meč? To nije pitanje za mene. Na meni je da maksimalno radim i namećem se i videćemo šta će se posle svega dogoditi", izjavio je Ramoš.

Na pitanje kako se Ronaldo ponašao kao rezerva, imao je kratak odgovor:

"Ronaldo? Pričao je sa mnom kao što priča i sa svakim drugim. On je kapiten i uvek pokušava da pomogne. Trčao je veoma dobro kada je ušao u igru u finišu", dodao je Ramoš.

Napadač madridskog Atletika Žoao Feliks je otkrio kako se tim pripremao za Švajcarce.

"Bila je ista kao i za sve druge meleve. Videli smo njihove dobre i loše strane i igrali smo u skladu s tim, ali bez gubitka svog identiteta. Odigrali smo sjajan meč, možda najbolji do sada. Fokusirani smo na cilj, verujemo u sebe. Mislim da smo pokazali da smo veliki tim, da znamo šta hoćemo. Računamo na podršku svih do kraja", zaključio je Feliks.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke