Ronaldo se oglasio - Nastavlja li da se bori za "Boginju"?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 08.12.2022.
16:17
Izvor: Sportske.net

Ego ili tim?

EPA-EFE/Abir Sultan
EPA-EFE/Abir Sultan

Povezane vesti

Kapiten reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo bio je na klupi na meču osmine finala Mundijala protiv Švajcarske. Portugalci su ovu utakicu odigrali sjajno i pobedili sa ubedljivih 6:1, ali je sam plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva pao u drugi plan zbog situacije oko najveće zvezde u istoriji tamošnjeg fudbala.

Naime, Ronaldu je teško pala odluka selektora Santoša da ga ostavi na klupi u tako važnoj utakmici i šansu ukaže mladom Ramošu koji je briljirao i postigao het-trik.

Išlo se toliko daleko u portugalskim medijima, da su neki listovi plasirali informaicju da je Ronaldo blizu odluke da napusti reprezentaciju usred Mundijala rezigniran odlukom selektora, ali je Fudbalski savez Portugalije danas u saopštenju istakao da ta informacija nije tačna.

Pre nekoliko sati oglasio se i sam Ronaldo na svom Instragram profilu i jasno stavio do znanja da će ostati uz svoje saigrače do kraja šampionata.

"Grupa toliko jaka da ne mogu da je slome spoljne sile. Nacija toliko hrabra da ne dozvoljava sebi da je iko zaplaši. Tim u pravom smislu te reči koji će se za svoj san boriti do kraja. Verujte u nas! Napred Portugalija“, napisao je Kristijano.



Portugalije će u subotu od 16 časova igrati svoj meč četvrtfinala Mundijala protiv Maroka, sa ili bez Ronalda u startnoj postavi ostaje da sačekamo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke