Tite potvrdio - Brazil sa "drugim" timom protiv Kameruna!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 01.12.2022.
21:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Da li bi trebalo da strahujemo?

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite ocenio je danas da je rizično to što će protiv Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u izmenjenom sastavu, ali da mora da da priliku i drugim igračima.

"Učinak igrača mogu da vidim samo ako im dam šansu, ako ih vidim u akciji. Mislim da je ovo prilika da mi pokažu da mogu da igraju na najvišem nivou", rekao je Tite novinarima u Kataru.

Brazil je već obezbedio plasman u osminu finala Mundijala, a meč sa Kamerunom u grupi G igraće u petak u 20 časova, u isto vreme kada meč igraju Srbija i Švajcarska.

Tite je ponovio da bi to mogao da bude rizik, posebno jer je i Francuska zbog kombinovanja sastava izgubila od Tunisa (0:1), ali ističe da je to prilika da neki od mnogih vrhunskih igrača, koje nije želeo da nazove rezervama, pokažu svoj talenat.

Brazil ima šest bodova i potreban mu je bod da osvoji prvo mesto u grupi, Švajcarska ima tri boda, a Kamerun i Srbija po bod.

Tite planira da na golu bude Ederson umesto Alisona, veteran Dani Alves će biti u odbrani, a Fabinjo u sredini terena. Očekuje se da će u napadu igrati Antoni i Gabrijel Martineli.

Utakmicu će zbog povreda propustiti Nejmar, Danilo i Aleks Sandro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke