Optimizam u Novom Pazaru pred meč u Kupu izazivača

Autor: Beta Beta
utorak 10.11.2015.
23:59
Izvor: Beta

Odbojkaš Novog Pazara Marko Božović rekao je da njegova ekipa sa mnogo samopouzdanja dočekuje prvu utakmicu Kupa izazivača protiv rumunske Arkade.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Prva utakmica drugog kola Kupa izazivača između Arkade i Novog Pazara igraće se sutra od 16 časova po srednjeevropskom vremenu u Galaciju, dok je revanš sedam dana kasnije u "Pendiku".

"Imamo odličnu atmosferu u timu, ubedljivom pobedom nad Partizanom (3:0) vratili smo samopouzdanje poljuljano posle poraza u Nišu (2:3). Samo uz pobedničko raspoloženje možemo do dobrog rezultata u Rumuniji", rekao je Božović Radiju sto plus.

Pazarci su drugoplasirani u Superligi Srbije sa dve pobede i porazom, a tim iz Galaca je na osmom mestu u elitnoj rumunskoj Diviziji A1, uz pobedu i dve izgubljene utakmice.

"Prilična su nam nepoznanica, ali znamo da žele titulu u Rumuniji, pa su angažovali veliki broj internacionalaca. Favoriti su, ali dobre igre na startu domaćeg šampionata, ne računajući meč u Nišu, kao i u pripremnom periodu protiv Crvene zvezde i Budvanske rivijere, daju nam nadu da možemo biti bolji u ovom dvomeču", ocenio je Božović.

Srednji bloker Novog Pazara izrazio je očekivanje da će njegova ekipa uspeti da se oporavi od putovanja autobusom dugog više od 900 kilometara.

"Sigurno je otežavajuća okolnost to što smo proveli 18 sati u autobusu. Imaćemo, ipak, dva treninga u Galaciju i verujem da ćemo spremni dočekati utakmicu", kazao je Božović.

Trofej u Kupu izazivača prošle sezone osvojila je novosadska Vojvodina.

Ne propustite