Pazarci se ne predaju, poraz Vojvodine

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.04.2018.
21:23
Izvor: Beta

Pazarci vratili neizvesnost u finalnu seriju plej-ofa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Odbojkaši Novog Pazara savladali su večeras gostujuću Vojvodinu sa 3:0 u setovima (25:16, 26:24, 25:14), pa su prednost Novosađana u finalnoj seriji plej-ofa smanjili na 1:2.

Najefikasniji kod Novopazaraca bili su Marko Radosavljević i Irfan Hamzagić sa po 12 poena, a sledili su ih Aleksa Polomac sa 10, Marko Vukašinović sa devet i Benjamin Daca sa šest poena.

"Psihološki teška utakmica, ali dobro je što opet pokazujemo šampionski karakter. Znamo da igramo kad je najpotrebnije. Meč smo prelomili dobrim servisom i mirnim blokom, gde smo uspeli da rivala držimo pod stalnim pritiskom", rekao je trener Pazaraca Hamza Zatrić.

Na drugoj strani, Radiša Stevanović i Vitalij Suhinjin upisali su po osam poena za Vojvodinu, dok je Miloš Vemić poentirao pet puta.

"Čestitike Pazaru, igrao je mnogo smirenije i kvalitetnije od nas. Ušli smo indisponirano u prvi set, sa mnogo grešaka, koje smo ponovili i u finišu drugog seta. To je odlučilo utakmicu",
ocenio je trener Vojvodine Nedžad Osmankač.

Meč u dvorani Pendik, koji je trajao sat i 23 minuta, pratilo je oko 1.200 gledalaca. Četvrta utakmica finala Superlige u dvorani Pendik na programu je u nedelju od 19 časova.

Ne propustite