Srpski odbojkaši putuju u Iran, Grbić štedi igrače

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.06.2017.
21:47
Izvor: Beta

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije otputovaće sutra u Teheran, gde će igrati u Grupi D drugog vikenda Svetske lige protiv Argentine, Belgije i domaćina.

BETA/BETAPHOTO/CEV/ FILIPPO RUBIN/DR
BETA/BETAPHOTO/CEV/ FILIPPO RUBIN/DR

Povezane vesti

Srbija će u petak od 15.30 protiv Argentine, u subotu od 18.30 sastaće se sa Iranom, a u nedelju od 15.30 protivnik će biti Belgija.

"Imamo mnogo obaveza ovog leta, program je zgusnut i obiman. Igrači dolaze iz napornih i dugačkih sezona, sa sitnijim i krupnijim povredama, koje moram da imam u vidu. Moram da razmišljam o njihovom zdravlju, ne želim da ih polomim i uništim. To su momci koji treba da nam traju, ne za ovu sezonu, već i ubuduće",
rekao je selektor Nikola Grbić pred put.

Sastav reprezentacije Srbije biće sličan kao i prvog vikenda u Novom Sadu, a umesto Nemanje Petrića i Aleksandra Atanasijevića putovaće Miran Kujundžić i Aleksandar Blagojević.

Selektor će pored njih povesti još 12 igrača, a na spisku su još: Nikola Jovović, Maksim Buculjević, Dražen Luburić, Neven Majstorović, Goran Škundrić, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Uroš Kovačević, Marko Ivović i Milan Katić.

Ne propustite