U Japanu postoji ''nerazumevanje prema renomeu" srpskog odbojkaškog tima?!

Autor: Beta Beta
utorak 17.09.2019.
12:17
Izvor: Beta

Reprezentativke Srbije u odbojci rekle su danas da su zadovoljne atmosferom u timu na Svetskom kupu i da je kombinovani sastav svakim danom bolji.

BETAPHOTO/FIVB/DS
BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Srpske odbojkašice su u Japanu zabeležile dva vezana poraza na početku od Brazila i SAD, a potom su bile bolje od Kenije.

"Zadovoljne sme atmosferom i igrom jer nismo još bile u ovom sastavu i nismo ni bile u prilici da se uigravamo. Zabeležile smo i pobedu koja nam daje dodatni motiv da još bolje treniramo i pokažemo se u pravom svetlu. Svakim danom smo sve bolje. Uz dobru atmosferu i požrtvovanost ćemo ostvariti ciljani rezultat", rekla je Bojana Gočanin u gradu Hamamacu.

Narednu utakmicu igraće u sredu od 4.00 protiv Argentine, koja je do sada zabeležila sva tri poraza.

"Protiv Brazila smo pružile maksimum i jedna lopta je nedostajala da pobedimo. Protiv SAD nije bilo baš najbolje, a potom smo ostvarile i prvu pobedu. To očekujemo i protiv Argentine",
kazala je Sara Lozo.

Trener ekipe Aleksandar Vladisavljev, koji vodi reprezentaciju umesto selektora Zorana Terzića, rekao je da je zadovoljan igrom kombinovanog tima u prva tri kola.

"Okej, prva dva rivala su bila veoma jaka i usledili su porazi, ali pristup protiv Kenije je bio veoma dobar, iako je rival znatno slabiji od nas. Motivacioni faktor u takvim utakmicama ume da bude zanemaren", rekao je Vladisavljev.

Vladisavljev je kazao da je raspored u Japanu veoma nepovoljan i da domaćin "ima nerazumevanje prema renomeu" srpskog odbojkaškog tima.

Ne propustite