Alarm - Gasol povređen, čekaju se dodatni pregledi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.08.2016.
23:04
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Španije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara ali bi u pretposlednju utakmicu na turniru mogla da uđe oslabljena neigranjem najboljeg igrača.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope i trostruki osvajač srebrnih medalja na Olimpijskim igrama lako je stigao do polufinala u Rio de Žaneiru.

Reprezentacija Španije savladala je Francusku rezultatom 92:67 u drugom četvrtfinalnom susretu Olimpijskih igara ali je odmah posle utakmice u svlačionici "Crvene Furije" upaljen alarm.

Španski mediji prenose da je najbolji pojedinac španskog nacionalnog tima Pau Gasol doživeo povredu i da će morati na magnetnu rezonancu kako bi se utvrdilo koliko je teška.

Centar reprezentacije Španije napustio je igru minut i po pre kraja trećeg perioda duela sa Francuskom i nakon toga ga Skariolo više nije vraćao u igru.

Ruku na srce, rezultat je bio takav da Pau Gasol nije ni morao nazad na parket ali će u selekciji Španije svi sa zebnjom sačekati na rezultate magnetne rezonance.

Podsećamo da će reprezentacija Španije u polufinalu ukrstiti sa boljim iz duela Sjedinjenih Američkih Država i Argentine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke