Spremite se za emotivnih 32 minuta! Filipović predaje zastavu novoj generaciji

Autor: Nemanja Janošev
petak 06.08.2021.
20:15
Izvor: Sportske.net

"Poslednji ples" ove trofejne generacije.

@OKSrbije/Twitter
@OKSrbije/Twitter

Povezane vesti

Kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović izjavio je nakon plasmana svoje selekcije u finale Olimpijskih igara da će dati sve od sebe ne bi li se on i brojni saigrači oprostili od nacionalnog tima na najbolji mogući način - zlatom.

Upravo njegovom "levicom", Srbija je pobedila Španiju i plasirala se u finale Olimpijskih igara gde će imati priliku da odbrane zlatnu medalju osvojenu u Riju 2016. godine. 

Međutim, osim što će vladati velika euforija, osećanja se biti pomešana, budući da brojni vaterpolisti koji su našoj zemlji proteklih godina donosili enormne uspehe, reći "zbogom" reprezentaciji.

"Cela ova generacija se oprašta za 32 minuta. Ta 32 minuta poslednja nismo mogli da poželimo bolja, nego u finalu Olimpijskih igara. Hvala pre svega mladima koji su nas pogurali ko zna koji put. Hvala Mandi, Jakši, Savi, Straji… Momcima na kojima ostaje sve ovo", naveo je Filip Filipović.

Osim Filipovića, od kapice sa nacionalnim žigom oprostiće se Branislav i Stefan Mitrović, Gojko i Duško Pjetlović, Milan Aleksić i Andrija Prlainović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke