Srbija ima novog aduta u Tokiju: ''Pokazaću koliko vredim!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.08.2021.
11:33
Izvor: Beta

Mi mu šaljemo punu podršku i nadamo se dobrim rezultatima sa Olimpijskih igara.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović rekao je danas da jedva čeka da počne nastup na Olimpijskim igrama i da će na takmičenju u Tokiju pokazati koliko vredi.

"Jako sam uzbudjen pred prvu trku. Vreme se polako menja, ali sam siguran da ću uspeti da se priviknem na sve uslove i da pokažem koliko vredim", rekao je Stefanović za sajt Kajakaškog saveza Srbije.

Trećeg dana trakmičenja u kajaku sprint na Olimpijskim igrama u Tokiju, na startu će se naći Stefanović, od 2.58 u kvalifikacijama u disciplini K-1 200 metara. Njegov timski kolega Bojan Zdelar nastupiće u kvalifikacijama u 2.51.

Stefanović je rekao da se privikava na uslove, ali da je zadovoljan svime, kao i da je voda na stazi slana i malo teža.

"Sutra imam trku i zaista jedva čekam da stanem u startni blok i da krenemo sa trkama. Privikao sam se na vremensku razliku i osećam se odlično. Mislim da će prvog takmičarskog dana za mene biti sve kako treba", naveo je on.

Svetski vicešampion iz Segedina u jednosedu na 200 metara, kome su Igre u Tokiju prve u karijeri, rekao je da mu se atmosfera u Olimpijskom selu veoma dopada.

On je dodao da su pored vrućine, otežavajuće okolnosti ograničenja i pravila u vezi sa korona virusom.

"Svakog jutra radimo PCR test i popunjavamo detalje u aplikacijama. Medjutim, na to smo svi već navikli", rekao je Stefanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.