Đurković ostaje u Zvezdi, cilj borba za titulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 18.05.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net

Ratko Đurković ostaje u Crvenoj zvezdi.

EPA-EFE/Tibor Illyes
EPA-EFE/Tibor Illyes

Povezane vesti

Rukometni klub Crvena zvezda produžio je danas ugovor sa trenerom Ratkom Đurkovićem na još dve godine.

"Postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo da produžimo saradnju na dve godine. Jako sam se prijatno osećao prethodna četiri meseca, ta pozitivna atmosfera i energija su se preneli i na ekipu, napravili smo lep posao i to je rezultiralo produžetkom ugovora", rekao je Đurković, prenosi Sportsko društvo Crvena zvezda.

Crveno-beli su, nakon uspešnog plej-aut doigravanja u Superligi Srbije, zauzeli prvu poziciju na tabeli i već posle prvog dela obezbedili svoje mesto u eliti.

"Sada se okrećemo formiranju ekipe za sledeću godinu, odnosno, godine, jer je sva prilika da će Zvezda biti jako stabilan klub i ne priča se samo o sledećoj, već i o narednim godinama, što me jako raduje. Imamo dugoročni cilj da se vratimo u vrh i borimo za titule", rekao je Đurković.

Crvena zvezda će nastaviti da radi u narednih mesec dana posle čega će uslediti odmor. U tom periodu će crveno-beli odigrati i dve prijateljske utakmice.

"U četvrtak igramo prijateljsku utakmicu u Segedinu, sa učesnikom Lige šampiona, Pik Segedom. Dobra prilika da se momci oprobaju na visokom nivou, sada kada je gotovo prvenstvo da vidimo gde smo u odnosu na takve ekipe. Sledeće subote nas očekuje i humanitarna utakmica u Užicu", naveo je trener Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke