''Orlovi'' će tek pokazati pravo lice?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.01.2022.
21:46
Izvor: Beta

Selektor veruje u svoj tim, bez obzira na večerašnji poraz u Amsterdamu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes rekao je danas da se njegova ekipa nije obrukala u meču protiv Portugala i dodao da je uveren da može do četvrtfinala Evropskog prvenstva.

"Dobro smo ušli u meč, prvih 15 minuta nadigrali Portugal, imali više nego očekivan rezultat. Došlo je do pada, neke greške su se ponovile. U nastavku se osetilo odsustvo velikog broja naših igrača... Sa njima bi ovo bila sasvim drugačija priča", rekao je Majes, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Futsal reprezentacija Srbije izgubila je danas u Amsterdamu od Portugala sa 4:2, u prvoj utakmici Evropskog prvenstva.

Srbija je povela sa 2:0, ali je Portugal prvo do poluvremena izjednačio, da bi u nastavku preokrenuo rezultat.

"U nastavku smo i malo fizički pali. Uglavnom, znali smo da će biti teška utakmica, znali smo da i taj deficit u kadru može da nam napravi problem... Protiv Portugala se nismo obrukali, nikome nije lako igrati ako nemaš u sastavu nekoliko standardnih igrača", rekao je Majes.

Sledeći meč Srbija igra 23. januara sa Ukrajinom (14.30), takodje u Amsterdamu, dok će grupnu fazu zatvoriti utakmicom protiv domaćina Holandije 28. januara.

"Verujem da ćemo protiv Ukrajine i Holandije pokazati pravo lice, imamo kvalitet, znamo šta želimo i možemo. Cilj nam je plasman u nokaut fazu, uveren sam da nam je tamo mesto", rekao je selektor Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke