Stevanović: "Svaka domaća utakmica je bitna za plasman na fajnal-ejt LŠ"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 18.11.2021.
16:16
Izvor: Sportske.net

Sve je bitno za F8.

EPA/Szilard Koszticsak
EPA/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je danas da je svaka utakmica na domaćem bazenu jako bitna za plasman na fajnal-ejt turnir Lige šampiona, što je ujedno i glavni cilj ekipe.

"Svaka utakmica kod kuće nam je jako bitna za naš cilj, a to je plasman na F8. Ukoliko to želimo da ostvarimo, moramo trijumfovati u svim mečevima kod kuće i napraviti par brejkova na strani", rekao je Stevanović, preneo je klupski sajt.

Vaterpolisti Radničkog dočekaće u sredu ekipu Breše, u meču trećeg kola Grupe A Lige šampiona.

"Posle vicešampiona Evrope, dolazi nam i trećeplasirani tim prethodne Lige šampiona i prvak Italije, što dovoljno govori koliko su kvalitetni. Nadam se da će tribine biti ispunjene kao prošlog puta i da će svi još jednom uživati u sjajnoj atmosferi", dodao je on.

Breša je u dva kola upisala pobedu i jedan nerešeni rezultat, dok je Radnički osvojio jedan bod.

Stevanović je ocenio da je Breša pravi protivnik da se vidi gde se tim trenutno nalazi, kao i da se nada da će ekipa ispraviti greške iz prethodnih mečeva.

Vaterpolista Radničkog Nebojša Toholj rekao je da je Breša ekipa, koja igra moderan, brz vaterpolo, sa dosta plivanja.

"Očekujem težak meč, predstoji nam da se dignemo posle poraza od Partizana (11:13) i zaigramo našu prepoznatljivu igru. Ovo je dobra prilika da ostvarimo prvu pobedu u Ligi šampiona i izadjemo na pravi put i pozvao bih publiku da nas ponovo podrži kao u meču sa Ferencvarošem (11:11)", zaključio je Toholj.

Meč Radničkog iz Kragujevca i Breše na programu je u petak od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak