Tako je govorio Sesil: ''Partizanovi navijači kao religija, pokušaću da budem ovde za Top 8, ali onda ću morati da odem...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.07.2023.
23:49
Izvor: Sportske.net

Ništa nije ukazivalo na tragičan ishod...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ne samo što je Dante Egzum svojim izvanrednim igrama oduševljavao navijače Partizana tokom prošle sezone, nego su pristalice crno-belih u ''Štark Areni'' u drugom delu sezone ostvarile sjajan odnos i sa njegovim ocem Sesilom koji je bio redovan na utakmicama u kojima se rešavalo pitanje plasmana u plej-of Evrolige.

Sesil je bio oduševljen atmosferom na tribinama, svojim prisustvom je uveličavao taj prelep ambijent, a posle utakmice sa Panatinaikosom koju je Partizan na kraju ligaškog dela sezone Evrolige dobio sa 83:81, dao je i upečatljivu izjavu medijima.

''Ovde sam na odmoru, uživam, naročito kad mogu da gledam košarku. Srećan sam što sam ovde u Beogradu i što gledam utakmice Partizana, njihovi navijači su kao religija. Volim ih, volim ovu atmosferu.

Pokušaću da budem ovde na početku i odgledam prvu rundu Top 8 faze, ali onda ću morati da odem...'', rekao je Sesil Egzum tog 15. aprila ove godine, a preneo ''Telegraf''.

Nažalost, večeras je stigla tužna vest da je Sesil Egzum zauvek otišao...

Preminuo je posle iznenadnih problema sa plućima. Prethodnih dana lečen je u bolnici u Los Anđelesu, bio je na intenzivnoj nezi, ali nije uspeo da se izbori...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke