Dobre vesti za Zvezdu, legenda se vratila na klupu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 21.06.2019.
18:17
Izvor: Sportske.net

On će istovremeno nastaviti da obavlja funkciju selektora Srbije.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Rukometaši Crvene zvezde su dobili veliko pojačanje na klupi.

Od naredne sezone ekipu će ponovo voditi rukometna legenda Nenad Peruničić, što je on potvrdio u izjavi za Žurnal.

"Ostajem u Zvezdi, biće i malo većeg angažmana uprave, da pokušamo možda da se malo i pojačamo. Videćemo u narednih 15, 20 dana. Sigurno ne možemo da pariramo na tom nivou finansijski najjačih klubova kod nas."

"Iza nas je jako težak period i zahvalan sam momcima koji su odradili sezonu ne tražeći ništa, jureći sa svojih poslova na trening i utakmice. Naša cela ekipa je u prošloj sezoni koštala tri hiljade evra što je preskromno i jednostavno više od borbe za opstanak nije bilo realno", istakao je on.

U isto vreme, Peruničić će i dalje obavljati funkciju selektora reprezentacije Srbije.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 21.06.2019
19:11

Žalosno je da, npr FKCZ nije mogao da odvoji 50k evra da pomogne RK. A nekad smo bili porodica...

avatar
nenadnenad1234
Friday, 21.06.2019
18:30

Najpametnija stvar za rukomet bi bila da se pare preusmere samo ka jednom klubu (npr. Vojvodina). Ovako smo nit na nebu, nit na zemlji.
Imas jedan ozbiljan klub, koji ima obavezu da svake sezone izbaci jednog, ili dvojicu igraca koji ce konkurisati za reprezentaciju i koji ce se prodati u inostrastvu na kraju sezone. Nek se momci celice u LS i u SEHA ligi, a nek samopouzdanje skupljalju u nasoj RSL ligi.
Vec nam se godinama desava, da sampion Srbije odustane od takmicenjau LS (kvalifikacije) zato sto nema finansijska sredstva za to.
Ovi ostali nema ljutnje, na amaterskom nivou nek se takmice, ali ipak cemo pomoci nasem reprezentativnom rukometu.

Posle duzeg vremena se vidi neki napredak u nasoj reprezentaciji. Jeste i dalje to neozbiljno za nesto vise, ali moramo od necega poceti, a poceli smo. Sad treba svi da se skupimo i da na "stetu" ostalih klubova napravimo jedan ozbiljan, koji ce biti baza za nase najbolje mlade momke, gde ce skupljati iskustva u ozbiljnim utakmicama.