EP - Vicešampionke sveta idu kući!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
21:57
Izvor: Sportske.net

Ženska rukometna reprezentacija Srbije eliminisana je u grupnoj fazi takmičenja Evropskog prvenstva nakon što je večeras upisala treći vezani poraz i zauzela četvrto mesto u grupi "D".

ehf-euro.com
ehf-euro.com

Povezane vesti

Najbolje srpske rukometašice oprostile su se od učešća na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj već nakon grupne faze takmičenja.

Aktuelne viceprvakinje sveta poražene su u trećem kolu grupe "D" od Slovakinja rezultatom 23:21 (6:11) pa posle tri odigrane utakmice pakuju kofere i vraćaju se kući.

Izabranice Saše Boškovića odlično su otvorile odlučujuću utakmicu u borbi za plasman u drugi krug ali su sjajno igrale samo dvadesetak minuta posle kojih je usledilo opuštanje.

Čak i takvoj postavci stvari Srbija je na minut pre kraja imala sedmerac kojim je mogla do pobede ali je Andrea Lekić bila neprecizna posle čega su Slovakinje postigle još dva pogotka i tako obezbedile mesto u drugoj fazi takmičenja.

Srbija se iz Osijeka vraća sa tri poraza a večerašnji je lako objasniti ako se doda podatak da su srpske rukometašice promašile svih 5 dosuđenih sedmeraca.

U drugi krug iz grupe "D" plasirale su se reprezentacije Francuske, Crne Gore i Slovačke.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomas Rosicky
Friday, 12.12.2014
23:10

Tako smo i kod muskih bili drugi u Evropi pa opet to prokletstvo.Nadam se da to nece preci i na kosarku.