F4 Lige šampione u "balonu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.12.2020.
20:45
Izvor: Beta

Fajnal-for Lige šampiona za rukometaše, koji je na programu 28. i 29. decembra, igraće se u bez gledalaca u Kelnu i timovi će biti smešteni u "balonu", saopštili su danas organizatori.

ehfcl.com
ehfcl.com

Povezane vesti

Zdravstveni protokol koji je uspostavila Evropska rukometna federacija (EHF) omogućava održavanje takmičenja, dok Nemačka od srede ulazi u zatvaranje do 10. januara što je mera borbe protiv pandemije koja je, po lideru Bavarske Markusu Zederu, "van kontrole".

"U bliskom smo kontaktu sa svim našim partnerima na licu mesta, kao i sa lokalnim zdravstvenim vlastima i sledimo sve preporuke", rekao je predsednik EHF-a Mihael Viderer.

Svi članovi PSŽ-a, Barselone, Vestprema i Kila testiraće se prvi put pre Božića, a potom dan pred polazak. Nova serija testiranja biće sprovedena po njihovom dolasku u Keln, a u "balon" će moći da uđu samo sa negativnim testom.

EHF tako primenjuje protokol koji je na snazi na Evropskom prvenstvu za rukometašice u Danskoj gde su do sada zabeležena samo tri pozitivna testa (jedan u reprezentaciji Rumunije, dva u srpskom timu) i to pre ulaska u "balon".

Polufinalni mečevi rukometne Lige šampiona u kojima se sastaju PSŽ i Barselona, odnosno Vestprem i Kil na programu su 28. decembra, dok će se dan kasnije igrati utakmica za treće mesto i finale.
baner

Ne propustite