Nova iznenađenja na kampu Ratka Nikolića!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.05.2015.
18:59
Izvor: Sportske.net

Rukometni kamp koji organizuje naš proslavljeni reprezentativac, Ratko Nikolić, počinje za nešto više od mesec dana, a sudeći prema onome ko će biti od učesnika na njemu, sigurno je da će biti jedan od najbolje organizovanih ikada u ovoj zemlji.

ratkonikolic.com
ratkonikolic.com

Povezane vesti

Planina Goč za nešto više od mesec dana biće u centru pažnje rukometnog sveta, pošto će se tamo okupiti veliki broj proslavljenih rukometnih asova koje će predvoditi prvi kapiten reprezentacije Srbije i čovek koji je dva puta proglašavan za najboljeg pivotmena na svetu, Ratko Nikolić.

Učesnicima kampa će savete pružati Ivano Balić, Jovica Cvetković, Danijel Šarić, Arpad Šterbik, Veselin Vujović, Predrag Peruničić, Slavko Goluža, Sanja Damnjanović i mnogi, mnogi drugi...

Kamp će biti podeljen u tri smene zbog velikog interesovanja, iako je prvobitno planirano da se radi samo u dve. Nikolić je u izjavi za naš portal istakao da su skoro sve tri smene popunjene i da sa nestrpljenjem isčekuje početak kampa, ali i da nas isčekuju nova iznenađenja.

"Interesovanje je odlično, skoro sve tri smene su popunjene.

Sve je spremno i jedva čekamo početak kampa. Što se tiče iznenađenja, uvek će biti neko novo
.", rekao je on.

Pored ovoga, otkrio nam je da će najverovatnije rukovodilac jedne smene biti i proslavljeni reprezentativac Španije i jedan od trojice u svetu rukometa koji je sa tri različite ekipe uspevao da osvoji Ligu šampiona, Mateo Garalda.

Nešto više o kampu Ratka Nikolića kao i o ličnostima koje će prisustvovati njemu mogli ste da pročitate u nedavnom intervjuu za naš portal.

Ne propustite