Obradović: "Jedan poraz ne znači ništa"

Autor: Beta Beta
nedelja 02.12.2018.
23:18
Izvor: Beta

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je posle večerašnjeg poraza od Švedske da jedan loš rezultat ne menja ništa, kao i da se ekipa okreće meču protiv Danske.

Epa/Eddy Lemaistre
Epa/Eddy Lemaistre

Povezane vesti

Ženska rukometna reprezentacija Srbije doživela je danas prvi poraz na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Bolje od naših rukometašica bile su Šveđanke, a odlučujući gol pao je tri sekunde pre kraja.

"I Šveđanke su izgubile od Danske pre dva dana, pa su se podigle. Tako i mi razmišljamo. Jedan poraz ne znači ništa... Idemo na Dansku za dva dana", rekao je selektor Obradović posle utakmice.

Srbija je rezultatom 22:21, a Obradović je ocenio da je prevagu donela golman Iden.

"Bila je ovo odlična rukometna predstava. Na kraju, posle 60 minuta, Šveđanke su bile bolje za taj jedan gol. Promašili smo puno šuteva, čak 10 sa šest metara i četiri iz kontranapada. Prevagu je donela njihov golman Iden. Čestitam Švedskoj, a mi idemo dalje" rekao je on.

Srbija će za dva dana u Nantu igrati protiv Danske, dok Šveđanke očekuje meč protiv Poljske.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 03.12.2018
11:45

Prevagu je donela losa odbrana zadnjeg napada Svedske. Morale su sve da skoce i drze ih, makar nam izbacili pola tima. Vreme bi isteklo i kraj. Ovako, tesko da mozemo protiv Danske, u drugi krug automatski ulazimo bez bodova...