Počinje rukometni plej-of, Partizan u Pendiku

Autor: Beta Beta
utorak 02.04.2019.
23:53
Izvor: Beta

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas da mu pobede u prethodne dve utakmice sa Partizanom daju pravo na optimizam, uoči duela tih timova na startu superligaškog plej-ofa.

ehfcl.com
ehfcl.com

Povezane vesti

Hasan Memić je kazao da veruje da će utakmice u Novom Pazaru biti presudne za timove koji su glavni kandidati za titulu prvaka države i koji se bore za plasman u regionalnu SEHA ligu.

"Oni su postepeno jačali igrački kadar, dok smo mi u problemu zbog privremenog odlaska Sava Slavuljice u inostranstvo i nekih povreda. Ipak, ne želim alibi. Dobro smo radili, imamo na desnom beku Aleksu Miloševića i očekujem dobar rezultat", naveo je Memić.

Sportski direktor Pazaraca Samir Župljanin priznao je da bi pre početka sezone u klubu bili prezadovoljni trećim mestom, koje im je pripalo posle 22. kola u Superligi.

"To je posledica kvalitetnog rada svih u klubu. Nećemo se tu zaustaviti, a ko želi da nas pobedi, posebno u našoj dvorani, moraće dobro da se pomuči. Očekujem da dvorana bude ispunjena do poslednjeg mesta", kazao je Župljanin.  

Pazar i Partizan igraju sutra od 19.00 u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je slobodan.

Ne propustite