"Večiti" remizirali - Partizan promašio šut za pobedu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.02.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Rukometaši Crvene zvezde i Partizana remizirali su u okviru 15. kola domaćeg šampionata, a tragičar večerašnjeg "večitog derbija" bio je Lazar Kukić koji je promašio šut za pobedu.

rkpartizan.rs
rkpartizan.rs

Povezane vesti

Uvertira u sutrašnji fudbalski "večiti derbi" viđena je večeras u SC "Šumice" gde su rukometaši Crvene zvezde i Partizana odmerili snage u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Rukometni "večiti derbi" završen je rezultatom 32:32 (16:12) iako je Crvena zvezda bila bolji rival i tokom većeg dela utakmice držala prednost.

Tek u samoj završnici utakmice Partizan je uhvatio priključak i uspeo da poravna rezultat, a onda je u poslednjoj akciji mogao i do pobede koja ne bi bila zaslužena, sudeći na osnovu svega viđenog u "Šumicama".

Lazar Kukić je u poslednjem napadu promašio za vođstvo Partizana pa je na kraju "večiti derbi" završen podelom plena.

CRVENA ZVEZDA: Janketić, Šotić 6, Bojičić, Radosavljević 3, Dragutinović 1, Gačević 2, Stolić, Antelj, Milosavljević, Zlatanović (12 odbrana), Todorović 3, Nikolić, Mandić 7, Babić 6, Kljajić 4 (2), Leovac

PARTIZAN: Živković 11, Sretenović 7, Milenković, Tomić (8 odbrana), Pižurica 1, Đuričić, Peruničić 1, Radojković 1, Stevanović 2 (2), Kukić, Pešić 2, Maksić 2, Radović, Mršulja 5, Stošljević, Ćućuz (odbrana)



Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 26.02.2016
23:58

Ne bi bila zasluzena? Mozda je to i tacno, moze se steci takav utisak, ali remi sigurno nije nezasluzen, a nisam siguran koliko je taj sut za pobedu bio iz lake pozicije no dobro. Nije ovo uopste ni toliko lose, ipak smo imali minus cetiri na poluvremenu i sve vreme ih vijali, ali previse golova smo primili, to mora da se ispravi...