Zvanično je, Srbija dobila veliko pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.11.2021.
18:18
Izvor: Beta

Bivši juniorski reprezentativac Francuske igraće za naš nacionalni tim.

Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©
Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©

Povezane vesti

Rukometni savez Srbije saopštio je danas da je Dragan Pešmalbek i zvanično dobio potvrdu Evropske rukometne federacije da može da nastupa za selekciju Srbije, tako da selektor Toni Đerona može da računa na njega za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Nekadašnji juniorski reprezentativac Francuske odlučio je da ponese nacionalni dres Srbije u seniorskoj selekciji, pa nakon rešavanja svih administrativnih poslova prepreka više nema - Dragan Pešmalbek je novi seniorski reprezentativac Srbije, naveo je RSS.

Pešmalbek se tokom ovogodišnjeg junskog okupljanja reprezentacije pridružio ekipi i debitovao u dresu Srbije na prijateljskim susretima sa Severnom Makedonijom u Nišu.

Pivotmen Nanta u aktuelnom klubu za saigrača ima Milana Milića, a nedavno je potpisao ugovor sa Vespremom u čijim su redovima Vladimir Cupara i Petar Nenadić, a sa klupe ga predvodi Momir Ilić.

Evropsko prvenstvo je na programu od 13. do 30. januara 2022. godine u Madjarskoj i Slovačkoj, a reprezentacija Srbije će igrati u Grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

Ne propustite