Milivojević ljut posle poraza, ali veruje u pobedu nad Brazilom

Autor: Pavle Knežević
petak 22.06.2018.
23:55
Izvor: Sportske.net

Jedna stvar ga je posebno iznervirala...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kipteo je Luka Milivojević od besa posle poraza od Švajcarske na Svetskom prvenstvu, ali novinarima nije hteo mnogo da objašnjava jer je bio "vruć". Jedino što je rekao je da se iznervirao zbog gola iz kontre u završnici utakmice. U svlačionici nije bilio teških reči.

"Jako sam razočaran što smo primili gol u 90. minutu iz kontre, mislim da je to mnogo naivno. Ali, ne možemo nikom da zamerimo, to je fudbal", rekao je Milivojević novinarima u miks zoni posle utakmice u Kalinjingradu.

Hoćete li imati snage da pobedite Brazil, to je jedino što nas vodi dalje?

"Imaćemo snage sigurno, ne možemo da odustanemo. Imamo pet dana do nove utakmice, idemo da da se maksimalno odmorimo i spremimo. Brazil nije neranjiv, pobeda protiv Brazila nas vodi dalje. Moramo da idemo da ih dobijemo i koliko god to sad zvučalo teško, moramo da verujemo u to", rekao je Milivojević.

Deluješ jako ljuto i besno. Na koga su ljut?

"Ne mogu da kažem na koga sam ljut. Jednostavno sam ljut što smo izgubili, ali ne bih sada da pričam. Vruć sam i ne bih da se zloupotrebe moje reči. Najbitnije je da mi timski preuzmemo stvari. Da vam kažem ovako, ja bih bio prezadovoljan bodom posle svega što se desilo. Mi smo mogli da povedemo 2:0. U prvom poluvremenu smo igrali nisko, kontrolisali igru, ugrožavali ih iz kontranapada, imali smo centaršuteve, imali smo 10 šuteva.

Oni su bili bolji od nas u drugom poluvremenu, možda su bili fizički spremiji od nas, možda je tako delovalo. Nama je bod jako lepo igrao jer bi onda oni u poslednjoj utakmici imali imperativ pobede. Jako sam ljut jer smo primili gol iz kontre u 91. minutu
", objašnjava reprezentativac Srbije.

Da li si razočaran što te selektor izveo?

"Nisam razočaran jer je možda odlučio da rizikuje i da ide na pobedu. On je hteo najbolje za reprezentaciju, nemojte da ga krivite, svi mi koji smo ovde želimo najbolje za reprezentaciju. Desi se, šta bi bilo da je Radonjić dao gol za pobedu? Svi bi onda likovali", rekao je Milivojević.

Je l' bilo teških reči u svlačionici?

"Nije bilo teških reči. Bilo je reči podrške. Nije smak sveta, idemo da dobijemo Brazil. Biće teško, ali mi verujemo u to", rekao je Milivojević.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Saturday, 23.06.2018
00:06

Momci su se borili, Krstajic je reskirao i resili su da idu na pobedu. Nismo imali srece, obilo nam se o glavu. Kraj. Igramo i protiv Brazila pa sta nam bude.

avatar
El_nikolic
Saturday, 23.06.2018
00:00

Bolje da verujete u jednoroga..

avatar
Tata Messi
Friday, 22.06.2018
23:58

Niko se nikad nije na Brazil vadio da prodju dalje.

avatar
Dalibor Stanojevic
Saturday, 23.06.2018
16:44

Za sve postoji prvi put