Minut ćutanja za argentinski fudbal!

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.06.2018.
17:22
Izvor: Sportske.net

Poraz od Hrvata teško je pao čitavoj naciji.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Fudbalska selekcija Argentine oduvek je važila za ponos te zemlje.

U svojim redovima su uvek imali veliki broj fantastičnih igrača, takav je slučaj i ove godine, ali kod trenera Sampaolija nešto jednostavno ne štima.

Sumnje su krenule još od objave spiska i činjenice da na njemu nema Maura Ikardija, strelca 29 golova u Seriji A minule sezone. Navodno određeni reprezentativci ne žele da sarađuju sa golgeterom Intera, što u startu govori o atmosferi u njihovim redovima, pa i neodređenoj hijerarhiji.

Iako su na Mundijal došli kao aktuelni viceprvaci sveta i jedan od favorita za osvajanje planetarne smotre, nakon utakmice sa Islandom je postalo jasno da su stvari u reprezentaciji na ivici pucanja.

Usledio je meč sa Hrvatima, a greška Vilija Kabaljera, koja je prethodila golu Rebića za vođstvo Hrvatske, bila je kap koja je prelila čašu.

Do kraja susreta su primili još dva gola, pa nakon dva kola imaju jedan bod i gol razliku -3, što jasno znači da su pred ispadanjem.

Nakon utakmice sa Hrvatskom, u jednoj argentinskoj TV stanici, svi voditelji, analitičari i gosti iz raznih fudbalskih sfera održali su minut ćutanja.

To jasno govori šta u Argentini sada misle o svojoj reprezentaciji, a ko zna šta sve FS te zemlje čeka nakon Mundijala, posebno ako "Gaučosi" zaista ostanu bez plasmana u narednu fazu, tj. ako takmičenje završe u grupi.



Naš specijal o Mundijalu možete pratiti OVDE.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.06.2018
18:04

Auuu kolko lose. Zamisljam scenario sta ce ovi ljudi sa snimka da rade, ako Argentina uzme kojim slucajem SP xaxaxaxa.

avatar
ViniciusJR
Friday, 22.06.2018
18:57

a nece ne brini...i da prodju grupe, sa ovim timom dalje od 1/4 ni mrdnut...a i to bi bila premija. Vidis da je sve rastrzano kod njih, sa takvom atmosferom se ne ide daleko.

avatar
Di Magia
Friday, 22.06.2018
17:31

Sta li je sa Simketom..Covek se od finala ls nije oglasio...