Mitar objasnio zbog čega je Brih MORAO da dosudi penal!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2018.
12:10
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Najbolji strelac našeg nacionalnog tima još jednom se osvrnuo na nedosuđeni jedanaesterac

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Pred polazak u Moskvu, gde će ''Orlovi'' u sredu odmeriti snage sa moćnim Brazilom u trećem kolu Grupe E, Aleksandar Mitrović je danas na konferenciji za medije prokomentarisao situaciju o kojoj se polemiše ne samo u Srbiji, nego i širom Evrope.

Naravno, u pitanju je detalj iz 67. minuta utakmice sa Švajcarskom, kada sudija Feliks Brih nije dosudio penal za Srbiju, iako su Mitrovića čvrsto držala dvojica protivničkih igrača.

''Pa ja sam jedini u tom duelu koji je gledao loptu, oni su me samo vukli, a sudija dosudio kontra faul!? Kada je svirao mislio sam iskreno da je dosudio penal, a ono kontra faul?

Neverovatno.

Mi Srbi smo navikli na nepravde, istina sada moramo da idemo težim putem, ali moramo sada biti još jači i ujedinjeni kako bi pobedili Brazil. I ja verujem da možemo do pobede'',
optimista je Mitrović.

U susret duelu sa Brazilcima, Mitrović ističe i još jedan, naš dodatni adut.

''Nikada nije bilo ovako dobra atmosfera, da osećamo ovakvu podršku. Brazil je možda bolji tehnički, ali moraće dobro da se oznoje.

Uz malo seće i božiju pomoć možemo do pobede.Mi smo Srbi i ništa nije nemoguće. Ko veruje u u čudo, taj i može da ga ostvari

Veći pritisak na Brazilcima jer mi nemamo šta da izgubimo, što se više utakmica pribiližavala kraju mi smo ti koji ćemo biti bliži trijumfu'',
poručio je Mitrović.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 25.06.2018
13:21

Aca Stojanovic je fino rekao potrebno je da budemo perfektni,da Brazil bude los i da imamo mnogo srece :D Otprilike to ako se spoji imacemo sansu na prolaz koju cemo vjerovatno na kraju opet ispustiti cak iako doje do nje... ali ako nista zabiljezili smo pobjedu i citav svijet je vidio da smo pokradeni vjerovatno za prolaz.. Tosic je trebao da pravi crveni karton jer je veliko pitanje hoce li Svajcarska pobjediti Kostariku

avatar
Петар Чалић
Monday, 25.06.2018
15:38

Нико не прича о томе али Тошић је промашио чист зицер нешто пре полувремена. Није да га кривим, човек врло добро игра и њега не пролазе. Ивановић је у одбрани помало шупаљ, не он.

avatar
Algebrons
Monday, 25.06.2018
12:40

Kako FIFA iskusno oteže sa kaznama za Džaku, Šaćirija i Lihštajnera. Na kraju će odluku odložiti do kraja Mundijala, a onda će ih kazniti na po dve utakmice u Ligi Nacija koja je za Švajcarsku svakako beznačajno takmičenje i onda će da kažu: ''Eto, vidite kako smo pravični i koristimo iste aršine!''.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 25.06.2018
12:38

Mozda i mogu pobediti Brazil ali, moraju bar duplo vise da trce.Tehnicki mogu nekako i da se suprodstave.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 25.06.2018
12:48

Svedski Prvaci 91?