Navijači Srbije stižu u Moskvu, cene karata idu nebu pod oblake!

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 25.06.2018.
11:45
Izvor: Sportske.net

Preprodavci zadovoljno trljaju ruke...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

"Brazilska groznica" već trese Moskvu. Srpski i brazilski navijači su već počeli da dolaze u Moskvu za utakmicu u sredu, ali mnogo njih nema karte i veliko pitanje je da li će ih uopšte naći.

Meč Srbije i Brazila važan je rezultatski za oba tima, Brazil je favorit, ali ono što je sigurno jeste da će stadion Spartaka biti pun! Karte za ovaj meč bile su skupe još i pre Mundijala, ali su posle početka Mundijala dostigle vrtoglave cene.

Ako niste na vreme kupili kartu, sada morate da se uzdate u preprodavce, ali i njihovu dobru volju. Na internetu se karte kreću od 520 do čak 750 evra! Izveštač Sportskih je u Moskvi sreo grupu Novosađana koji su kupili karte na internetu za "razumnih" 280 evra, ali im je preprodavac otkazao. Pretpostavljamo jer može bolje da zaradi. Srećno u potrazi, momci i devojko!

srbija navijaci moskva

Inače, pred svaki meč u Moskvi oko stadiona se može naći mnoštvo ljudi sa natpisima "kupujem kartu" ili sličnim. Nema sumnje da će prelepi stadion u Moskvi biti prepun, a nadamo se da će biti što više navijača iz Srbije.

Mada, ako je suditi po današnjim prizorima iz Moskve, simpatizeri "orlova" će biti u debeloj manjini. Nadajmo se da grešimo.

Ne propustite