Nejmar priznao, prošao je "Golgotu"!

Autor: Beta Beta
subota 21.07.2018.
23:25
Izvor: Beta

Brazilci su zaustavljeni u četvrtfinalu od strane Belgije, što je naravno okarakterisano kao još jedan veliki neuspeh "Karioka".

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Brazilski fubaler Nejmar izjavio je danas da posle poraza Brazila na Svetskom prvenstvu u Rusiji nije hteo da vidi loptu niti da gleda fudbal.

"Nisam hteo da vidim loptu niti da gledam fudbal", rekao je Nejmar.

Nejmar je početkom jula rekao da je eliminacija sa Svetskog prvenstva u Rusiji najtužniji trenutak u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Brazil je izgubio od Belgije u četvrtfinalu Mundijala.

Čuveni igrač je juče rekao da naredne sezone ostaje u Pari Sen-Žermenu čime je okončao spekulacije o mogućem odlasku.

Prelaskom iz kluba Barselona u Pari Sen-Žermen u avgustu 2017. godine za 222 miliona evra, Nejmar, kapiten brazilske reprezentacije postao je najskuplji igrač u istoriji fudbala.

Poslednjih nedelja su kružile priče da bi Real Madrid mogao Nejmaru da ponudi prelazak, iako je sam klub to nedavno demantovao.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 15.08.2018
18:27

Kako si izabrao da odes iz Barse tvoja karijera krece nizbrdo...zbog para ili slave ostaces uskracen vrhunskog napredka u karijeri.

avatar
Sanel Ikanović
Wednesday, 25.07.2018
17:47

Gdje se jos spominje golgota osim u naslovu?

avatar
Sanel Ikanović
Wednesday, 25.07.2018
17:46

Ne vidim da se golgota spominje negdje osim u naslovu?

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 24.07.2018
19:33

Nije da nema dovoljno vremena da se vrati na pravu stazu i odradi ostatak karijere za pamcenje ali subjektivno cini mi se da ce se najvise pamtiti po nefudbalskim stvarima. Steta ali kako sejes - tako zanjes.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 22.07.2018
09:19

Rano je postao zvjezda nije ni prvi a ni zadnji brazilac kojega ce lova unistiti Steta kad se sjetim onoe zvjeri od Adriana