Stojke veruje, a vi? Ovo još nije doživeo u reprezentaciji!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Prvi golman našeg nacionalnog tima otkriva zbog čega je ovo Svetsko prvenstvo posebno za reprezentaciju Srbije

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

I pre početka Mundijala u Rusiji, često se isticalo da je atmosfera u našoj reprezentaciji bolja nego ikad, da je selektor Mladen Krstajić tome posvetio veliku pažnju, a izgleda da je nepravda protiv Švajcarske još više ujedinila srpske ''Orlove''.

I ne samo njih, nego i kompletnu fudbalsku javnost u Srbiji koja im pruža ogromnu podršku uoči odlučujuće utakmice sa Brazilom.

Na tu temu danas je na konferenciju za medije govorio i naš golman Vladimir Stojković.

''Prvi put od kada sam u reprezentaciji da sam osetio da su svi uz nas, mediji, narod. Ogromna su očekivanja, postoji vera da možemo da ostvarimo dobar rezultat. I treba da budemo zahvalni Bogu što smo došli u situaciju da pobedimo Brazil. Mi to možemo, mi to želimo'', poručio je popularni Stojke.

Novinare je na konferenciji za medije interesovalo da li je ta vera u pobedu zaista prava, ili se samo izgovara ono što bi ljudi voleli da čuju.

Stojković ih je potom dodatno uverio da stvarno misli to što govori.

''Da ne verujem da možemo da pobedimo Brazil ne bih sada bio ovde. Pokazali su i Švajcarska i Kostarika da može da se igra protiv Brazila, a bili smo svedoci nekoliko uslovno rečeno iznenađujućih rezultata. Na kraju mi verujemo u sebe, kvalitet koji imamo i trenutak koji se nalazi ispred nas'', izjavio je Stojković.

Ne propustite

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Monday, 25.06.2018
13:59

Nada poslednja umire. Ako se unapred predamo, onda nemamo ni sta da trazimo na prvenstvu. Napred Srbija!

avatar
SRBIJAA
Monday, 25.06.2018
13:26

Niko nema sta da vam zameri. U poslednjoj bici ostavite srce u Moskvi, ishod je nebitan. Srbija je uz vas!!!!

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 25.06.2018
13:21

Problem je i kad se ujedinimo oko pogresnih stvari. Realno, mi smo odigralli prilicno lose i naivno protiv Svicarske. I takvi smo zasluzili i mogli da uzmemo bod, nudili nam kao u sahu, ali mi bez trunke snage, kao 'muve bez glave', krenuli dati gol. Bod bi nam itekako puno donio, druga stvar, ako ispadnemo sa 5 bodova nek ispadnemo, ja bih bio prezadovoljan. Ovako, bi sta bi, dzabe nam je sta je bilo, nego da pukusamo da se vadimo protiv Brazila. Tu smo vec na svom terenu, mada nam je i rezultat prilicno poznat, ali jednom od sto puta bude drugacije, ako to zasluzimo i uz malo srece, mozda je ovaj put stoti.

avatar
Biljan Virijevic
Monday, 25.06.2018
12:54

Ja verujem da mozemo, ubedjen sam da mozemo nesto napraviti, sve dok sansa postoji u igri smo... neka daju sve od sebe !

avatar
Mads87
Monday, 25.06.2018
12:53

Ma treba biti uz momke u svakom slucaju.Ja sam posle Svajcarske bio ostar i razocaran ali desava se i to nije sad da smo mi 5 puta bolji od njih pa je sad uzas sto smo izgubili.Vidi se po ostalim rezultatima niko nije nesto Bog zna.Ako nista drugo Svajcarcima se mora priznati da su stvarno uigrani a i ko zna sta bi bilo da smo dobili penal.Nismo se nigde obrukali a necemo ni protiv Brazila tako da samo hrabro momci

avatar
riquelme
Monday, 25.06.2018
23:05

Slazem se bas sve. Ipak ta ekipa prolazi grupu svako ucesce poslednjih 4-6 godina.

avatar
riquelme
Monday, 25.06.2018
12:39

Bice mnogo tesko. Tanki smo sa trkackom kondicijom koja treba da se nadoknadi taktikom. Ali ako se uradi ono sto je govorio i Krojf, da ako igracu ostavis da brani po metar oko sebe bice najbolji a ako mu ostavis 30 metara bice najgori imamo sanse. Samo jako, neka puknemo ali da igramo fudbal. Individualci su, imaju masminkanu atmosferu, ako im ga munemo oko 60-og n konju smo. Sve pre toga moze da bude opasno posto mogu da se spuste na zemlju i da nas razmontiraju kao i Svajcarska. Sudije su u istom ritmu to je sigurno. Ko sme da se kocka da Nemacka, Argentina i Brazil ne prodju grupe. A jos niko nije siguran.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 25.06.2018
12:56

Svaka na mjestu. Vjerujem, vjerovati moramo, to nam je jos ostalo.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 25.06.2018
13:26

Ovo sam cuo da je neko rekao na rts-u, verovacu ti da je to Krojfov citat:-D