Stojketove pohvale Mitroviću, a šta je Gagi Jovanović rekao ''Orlovima'' pred Brazil?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2018.
13:08
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Još jedan primer koji pokazuje koliko su naši reprezentativci motivisani pred duel sa Brazilom.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Preneli smo već da su Vladimir Stojković i Aleksandar Mitrović danas odgovarali na pitanja novinara pred polazak u Moskvu na duel sa Brazilom u sredu.

Ovde smo izdvojili reči našeg golmana koje je izrekao o svom reprezentativnom drugu, uz nadu da će u sredu svi biti kao popularni Mitar.

''Mitar nam daje veliki doprinos, primer je kako treba da se bori u dresu reprezentacije, nije zaostajao u tome ni ostatak ekipe, ali sada moramo biti 400 posto spremni i borbeni.

Kada ćemo ako ne sada? Najbolji šuteri kod Brazilaca? Kutinjo i Nejmar. Penal? Ako ga bude i ko god da ga eventualno izvede biću tu da ga odbranim'',
samouveren je Stojković.

Znate već da su tokom vikenda naši reprezentativci imali zanimljive goste u Svetlogorsku, da je među njima bio i glumac Dragan Jovanović, koji im je između ostalog poručio da se u istoriju ne ulazi protiv Švajcarske, nego pobedom nad Brazilom.

''Rekao je dosta pametnih stvari kroz šalu. Slušao sam ga pažljivo i izvukao neke pouke. Mi smo jednostavno privilegovani što  smo u situaciji da igramo jednu ovakvu utakmicu'', istakao je Stojković.

-

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Monday, 25.06.2018
14:33

Dragan Jovanovic je strasan lik i ako su ga zaista pazljivo slusali mogli su nesto da nauce

avatar
Monday, 25.06.2018
14:04

Гаги да поручи Бразилу (у име фудбалера) оно што је у серији "Мој рођак са села" поручио пријатељима кад су му испоставили цену зато што је њихова ћерка отишла да живи код његовог сина !

avatar
Coaaa94
Monday, 25.06.2018
13:36

Stvarno nikada bolja atmosfera oko reprzentacije ni u narodu ni kod samih igraca,bore se momci nema sta,ja verujem u pobedu protiv Brazila i u nas prekid i skok igru,i realno umesto Ivanovica bilo bi dobro da zaigra Rodic,treba se juriti sa Marselom 90 minuta.I oni imaju veci pritisak nego mi,kod njih u zemlji sve staje kad je utakmica,firme se gase na ta 2 sata,dok je kod nas drugacije,ne zato sto manje volimo fudbal nego zato sto radimo kod privatnika i molimo da zamenimo smenu ili da izadjemo malo pre sa posla da bi gledali nase.Ajde zato dobijte zbog svih nas,bilo bi to veliko kao da smo osvojili prvenstvo.Samo hrabro,jedan tim srcem svim!