Teorija zavere ili realna opasnost - Kakvo li nas tek suđenje čeka protiv Brazila?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Strahuje se i u FSS od još jednog nemilog scenarija...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

U iščekivanju imena sudije kog će FIFA delegirati za utakmicu Srbija - Brazil (sreda, 20 časova), potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković ne krije da posle svega što nam se dogodilo u duelu sa Švajcarskom, ima veliki strah kada je u pitanju suđenje u sledećoj utakmici.

U izjavi za ''Alo'', on je otkrio da sada veruje i u teorije zavere, smatrajući da je ružno kako se FIFA ponaša prema našoj reprezentaciji.

''Iskren da budem - plašim se. Ako su tako nešto mogli da daju Švajcarcima šta će tek dati Brazilcima. Brazil i Švajcarska ne mogu da se porede.

Ni u kom smislu. Ni fudbalskom, ni vanfudbalskom. Na nama je da se branimo. Ne možemo da ćutimo i da nam rade to što nam rad'',
objašnjava Bjeković.

Kao još jedan primer da FIFA prema našem nacionalnom timu nema dobar tretman navodi i disciplinski postupak koji je pokrenut protiv selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića.

''Koliko ja znam on nije rekao da ga treba POSLATI u Hag. Krstajić je rekao da bi trebalo DA POSETI Hag.

E sad, ta izjava može da se tumači na raznorazne načine, ali definitivno nemamo tretman kakav bi trebalo da imamo kod FIFA'',
izjavio je Bjeković, uz nadu da će kod naših igrača zbog svega što im se dešava poslednjih dana proraditi i inat, što bi valjda trebalo da bude i naš dodatni adut pred duel sa Brazilom.

Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Monday, 25.06.2018
13:59

Kako to da nas u vaterpolu nikada nisu pokrali, a gledao sam svojim očima bar 2-3 utakmice gde su nas sudije pokrale gore negoli bilo kada u fudbalu? I nakon tih krađa nikakav komentar na suđenje ni od igrača, ni od stručnog štaba, ni od trenera ni od javnosti ni od medija. :D

avatar
Burazer
Monday, 25.06.2018
11:40

Ako je inat trebao da proradi, onda je to trebalo da se desi protiv Svajcarske, narocito posle njihovog prvog gola. Umesto toga svi su se vukli po terenu i cekali kraj. Bice 4:1 za Brazil.

avatar
Peđa3
Monday, 25.06.2018
11:34

Realno, nemamo mi šta da tražimo protiv Brazila. Neka izginemo na terenu pa šta bude. Sudije neću komentarisati, svi već sve znamo.

avatar
karma
Monday, 25.06.2018
11:05

Isto ima da bude sa Brazilom,ljudi shvatite da oni moraju da prodju,ovako ili onako...popicemo crveni garant!Posten tretman necemo imati,nema teorije!Brazil ipak ima mnogo vece postovanje i rejting kod sudija i ovih lopurda UEFA!

avatar
bagra
Monday, 25.06.2018
10:48

Pa lepo je rekao, zamislite da povedemo protiv Brazila i da mi bidemo u predbosti do 70-og minuta na primer, ili da tada po edemo, pa minimum 2 penala bi bilo za Brazil, nama kartoni, u sustini to bi bilo protiv bilo koje ekipe koja bi bila u situaciji da izbaci brazil u grupi.

avatar
Malo veliki covek
Monday, 25.06.2018
10:29

E kad bi Srbija imala jednak tretman kao ostale zemlje...ali nema, zato sto je ostale zemlje strah srba. Uvek ih je bilo i bice, zato na nas udaraju svim silama kojim mogu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 25.06.2018
11:08

cijeli svijet drhti

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 25.06.2018
10:14

Nije tacno, rekao je da mu ne bi dao nijedan karton nego da bi ga poslao tamo da mu sude...

avatar
Manager
Monday, 25.06.2018
10:10

Pa sad, ne znam, svajcarci su svajcarci, po mom misljenju imaju najbolji tretman i kod uefe i kod fife