EL Fantazi - Moranje Efesa i Olimpijakosa

Autor: Boban Filipović
sreda 02.03.2016.
23:18
Izvor: Sportske.net

Četrtak i petak su dani za fantaziranje u Evroligi. Ne zaboravite da napravite ekipu koja vam može doneti nagrade.

euroleague
euroleague

Povezane vesti

FantasyNova vam opet nudi mogućnost da unovčite poznavanje materije u najelitnijem košarkaškom takmičenju, glavna igra obuhvata sedam utakmica jer su Real i CSKA su već odmerili sange, a ukupni nagradni fond je 20 hiljada dinara. Pobedniku sleduje dobitak od čak 6.000 dinara za 200 uloženih.

Tu je i igra za tzv. 'turnirski' novac, gde je učešće besplatno, a nagrada je previđena za deset najboljih takmičara. Imate i igre '1 na 1' u kojima pobednik nosi sve.

Znamo šta nas čeka u 9. kolu Top 16 faze, to je repriza drugog kola, samo što će sada oni što su tada bili domaćini ići u goste i obratno .

Šampion Srbije i ABA lige, Crvena zvezda Telekom, će pokušati da potvrdi 'teoriju velikih brojeva' i da pobedi Fenerbahče iz četvrtog pokušaja, tj. da se vrati kući pevajući iz Istanbula iz četvrtog pokušaja.

'Deadline' da prijavite ekipu je četvrtak u 18h, sutra u toku dana ćemo izaći sa predlozima ili 'otvaranjem karata', u naslovu smo vam dali najuže smernice za razmišljanje za sastavljanje ekipe.

Evo i svih parova, ovde vam je statistika, pročešljate cene igrača za ovo kolo, prostudirajte, imate vremena da razmislite o svemu.

Četvrtak:

Himki - Barselona
Cedevita - Darušafaka
Anadolu Efes - Lokomotiva Kuban
Unikaha - Panatinaikos


Petak:

Žalgiris - Brose Baskets
Fenerbahče Ulker - Crvena Zvezda Telekom
Olimpijakos - Laboral Kuća

Fantazi


Novac za učešće uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, ekipe prijavljujete OVDE, takmičenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina, a svoj učinak možete i uživo da pratite na sajtu FantasyNova.

Ne propustite