EL Fantazi - "Radonjizmom" do nagrada

Autor: Boban Filipović
petak 04.11.2016.
14:16
Izvor: Sportske.net

Večaras se spušta zavesa na 4. kolo Evrolige, a poslednja tri meča su šansa da unovčite spostveno poznavanej košarke.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nećemo mnogo da dužimo, FantasyNova vam nudi čak devet igara sa rasponom uloga za učešće od 50 do 1000 dinara. U nekima od njih pobednik nosi sve, u nekima se nagradni fond deli na osnovu plasman, sve u svemu ponovo imate mogućnost da učinite praćenje utakmica zanimljivijim.

Današnji program kreće u Kaunasu, gde Žalgiris dočekuje Darušafaku (18h), sat vremena kasnije kreće duel između Crvene zvezde mt:s i Baskonije u Beogradu, a zavesa na 4. kolo  biće spuštena u Istanbulu, gde PAO gostuje Efesu.

Prilikom sastavljanja ekipe vodićemo se tradicijom, ona kaže da Dejan Radonjić ima odličan skor protiv španskih ekipa. Zvezdin trener je goste proglasio favoritima, ali oni dolaze u glavni grad Srbije bez  Andree Barnjanija, dok je neizvestan i nastup motora ekipe Adama Hange. Zbog toga verujemo da bi bojenje tima u crveno-belo triom Kuzmić - Simonović- Gudurić moglo da donese berićet.

Računamo na motiv Džejmsa Andersona pred publikom čiji je do nedavno bio ljubimac, kao i na uzlaznu putanju forme Tome Ertela. Ne verujemo da Luka Mitrović može da čuva Toka Šengeliju, kapiten Zvezde je očajan u defanzivi, a Gruzin igra fenomenalno ove sezone. Janis Burusis i Paulius Jankunas su 'stari lisci', gotovo redovno u dabl-dabl modu, i igrači koji retko kada ne donesu dvocifren broj fantazi poena.

el fan


Ako mislite da možete da napravite bolji tim od ovog sa slike u prilogu, izađute na crtu, prijavite se OVDE, ušeće nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite