EL Fantazi - Spakovali smo trojicu centara u tim!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.11.2016.
14:34
Izvor: Sportske.net

Preostale četiri utakmice 7. kola Evrolige na programu su u sredu uveče, a momci iz FantasyNova pripremili su vam nekoliko dnevnih turnira.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Prve četiri utakmice sedmog kola elitnog košarkaškog takmičenja odigrane su u utorak, a preostali susreti igraju se u sredu uveče.

Program počinje od 18.15 duelom Darušafake i moskovskog CSKA, a igraće se još u Pireju, Kaunasu i Madridu.

Parovi 7. kola Evrolige:

utorak
Istanbul: Anadolu Efes - Uniks 104:99
Bamberg: Brose - Crvena zvezda mt:s 78:79
Tel Aviv: Makabi FOX - Fenerbahče 87:77
Milano: EA7 Olimpija - Baskonija 88:76

sreda
Istanbul: Darušafaka - CSKA (18.15)
Atina: Olimpijakos - Barselona Lasa (19.00)
Kaunas: Žalgiris - Galatasaraj (19.00)
Madrid: Real Madrid - Panatinaikos (21.00)

Ukoliko ste u utorak podbacili na fantaziju ili uopšte niste učestvovali u u takmičenju, momci iz FantasyNova potrudili su se da vam daju novu šansu.

Na sajtu 'fantasynova.rs' nalazi se dnevna ponuda koja obuhvata tri utakmice zakazane za sredu uveče. Dakle, u opticaiju su tri meča i šest ekipa. Krenimo sa sastavljanjem tima.

PG - U situaciji kada su izbori suženi ne preostaje vam mnogo dobrih opcija na poziciji plejmejkera. Panatinaikos čeka teško gostovanje u Madridu ali bi Nik Kalates (6.60) trebalo da odigra na svom nivou i to je razlog što ga stavljamo u tim. Žalgiris dočekuje Galatasaraj, možda je to prilika da Leo Vesterman (4.00) upiše dobru partiju.

SG - Na poziciji beka šutera opredelili smo se za sigurnu opciju, a to je u ovom slučaju Serhio Ljulj (7.40). Bek "Kraljevskog kluba" u proseku postiže 18.5 poena i beleži 5.7 asistencija što je u proseku 17.2 indeksirana poena. Verujemo da brojke govore za sebe.

SF - Kada pogledate ponudu shvatićete da su vam izbori dosta suženi kada je pozicija krila u pitanju. Probaćemo sa Rudijem Fernandezom (6.00) a razmislite još o Kostasu Papanikolauu ili Blejku Šilbu.

PF - Prvi izbor na poziciji krilnog centra biće Jorgos Printezis (7.00). Olimpijakos dočekuje Barselonu, očekujemo da Printezis bude raspoložen i da sakupi veliki broj poena. Uz prvotimca Olimpijakosa u tim smo uvrstili i Ostina Deja (6.40) koji u Galati igra na poziciji centra a u ponudi je označen kao krilni centar. Ukoliko ga uklopite u tim praktično možete da prijavite ekipu sa trojicom centara.

C - Naš izbor na pozicijama centra biće Ante Tomić (6.00) i Gustavo Ajon (6.40). Olimpijakos je tanak na centarskim pozicijama, to bi trebalo da bude šansa za hrvatskog centra, dok će Meksikanac iz redova Real Madrida voditi bitku sa bivšim saigračem Janisom Burusisom.

Fantazi tim

Ne zaboravite da pogledate kompletnu dnevnu ponudu za 7. kolo Evrolige koja se nalazi na sajtu fantasynova.rs! Podsećamo vas, pravo učešća imaju samo stariji od 18 godina!

Ne propustite