Fantazi Liga šampiona - Sada se dele karte za top 16!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.11.2016.
19:09
Izvor: Sportske.net

Uključite se i vi, imamo dva takmičenja, biće veoma zanimljivo u narednih par dana!

Povezane vesti

Vraća nam se Liga šampiona, ulazi u samu završnicu, do kraja jeseni su ostala dva kola. Neke stvari se već znaju, ali još ima karata za top 16 fazu, nije nevažno ni ko će sa kojeg mesta u decembarski žreb, svi žele da izbegnu one najbolje ekipe.

Kao i obično, imamo dva takmičenja, jedno za utorak, drugo za sredu, hajde da malo pričamo o opcijama kako bismo vam olakšali put do nagrade.

Još je rano za timove, to ćemo sutra kada stvari budu jasnije, ali svejedno, pravo je vreme da analiziramo opcije, kao i situaciju po grupama.

U utorak nas čeka sedam mečeva, odnosno osam, ali duel na "Lužnjikiju" između CSKA i Leverkuzena počinje ranije zbog ruske zime, pa taj duel od 18 časova ne ulazi u konkurenciju.

kejn lamela

U pomenutoj grupi E igraju Monako i Totenhem, "Kneževi" su lider na tabeli, ako dobiju praktično su završili posao. Francuski tim je jedan od najefikasnijih u Evropi ove sezone, obratite pažnju na sjajnog Bernarda Silvu (7.80), kao i štopera Glika (7.20), Poljak je vredan skupljač bodova. Što se Totenhema tiče, slabije igraju u Evropi, videćemo šta može Kejn (9.40), a Poketino će verovatno šansu od početka pružiti i Sonu (8.00) koji je protiv Vest Hema okrenuo meč.

U grupi F, Borusija i Real su već u osmini finala, kraljevski klub će u Lisabon, moraju da pobeđuju, kasne dva boda za "Milionerima" u borbi za prvo mesto. Logičan izbor posle "Madrilenja" je Ronaldo (13.00), igraće i Benzema (10.00), obratite pažnju na Iska (7.60) koji je podigao formu, a prilično je jeftin.

Borusija je favorit protiv Legije, Obamejang (11.00) je skup kao i Gereiro (9.20) koji donosi dosta poena. Možda nije loša opcija Vejgl (7.60), ako vam je zbog povreda potreban jeftiniji igrač u veznom redu.

U grupi G, Lester je već prošao, ima priliku da overi prvu poziciju, u Englesku stiže Briž. Ranijeri je uplašen od borbe za opstanak u PL, ali izvešće najbolji tim. To znači Mareza (10.60), ali i Olbrajtona (7.60) koji donosi dosta poena.

Dzejmi Vardi

Slimani (8.40) je jeftiniji od Vardija (9.00), a donosi veći broj poena.

U drugom meču grupe, drugoplasirani Porto gostuje u Kopenhagenu, naš tajni tip za napad je Diogo Žota (7.40), talentovani klinac, a obratite pažnju u odbrani "Zmajeva" na Aleksa Teleša (8.20), donosi blizu 10 bodova u proseku.

U grupi H, na "Pizhuan" stiže Juventus, moraju da pobede, ako žele prvo mesto u grupi. Alegri je odmarao tim, Bufon (7.80) je logičan izbor za golmana, setite se njegovih herojstava u Lionu. Takođe, u velikoj formi je Mandžukić (7.60), ali treba reći i da Italijani mnogo bolje igraju u šampionatu, nego u Evropi. Nije loše rešenje ni ofanzivni Aleks Sandro (8.00) koji je jeftiniji od očekivanog.

Kod Sevilje, Vitolo (7.40) je dao gol u Torinu, Eskudera (7.60) smo vam već savetovali, ako Sevilja odoli, imaće situaciju u svojim rukama, u poslednjem kolu u Lionu.

Kad smo kod Liona, oni će biti treći, gostuju slabom Dinamu, ali teško je verovati da mogu da stignu prva dva tima, moralo bi baš puno stvari da se poklopi. Ipak, na "Maksimiru" će probati da pobede hrvatskog šampiona koji je nekako samo dekor u ovoj grupi. Nije loša ideja da uzmete ofanzivnog Rafaela (8.00) ili Valbuenu (7.60) kao iznenađenje. U napadu, naravno Lakazeta (8.40), mada se nije proslavio do sada, ima boljih rešenja, recimo Nabil Fekir (8.00) koji je vezni igrač...

Mesut Ozil Arsenal

Za sredu je rano da analiziramo, biće vremena kada budemo pravili tim.

Ipak, nekoliko reči.

U sredu možete da birate između sedam mečeva, otpada duel između Rostova i Bajerna.

Bešiktaš i Benfika takođe igraju pre standardnog termina, startuje u 18:45.

Derbi je između Arsenala i Pari Sen Žerman, Venger je iščupao bod u Parizu, ali teško je odlučiti se, posle derbija protiv Junajteda. Iz PSŽ bismo vam savetovali Kavanija (9.00), ali i odličnog Markinjosa (7.40) koji je baš potcenjen.

Od ostalih mečeva, Napoli čeka Dinamo iz Kijeva, ako pratimo formu, proigrao je Insinje (7.40).

Koga god uzmete od fudbalera Barselone protiv Seltika, teško ćete pogrešiti, uz podsećanje da je pre par godina škotski šampion šokirao Katalonce.

Videćemo hoće li se Atletiko oporaviti od "Madrilenja", PSV teško daje golove, što odbranu Madriđana čini primamljivom, Savić (8.20) je dobar pik.

Ali, o svemu tome u sredu, kada budemo pravili tim za drugi dan.

Opcije pogledajte na fantasynova.rs, analizirajte učinak kroz statistiku, cene će vam biti jasnije.

U nove pobede!

Ne propustite