Fantazi LŠ - Bez puno filozofiranja, Kristijano i ko još?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.10.2016.
11:22
Izvor: Sportske.net

Za neke stvari ne bi trebalo da se pravimo pametni, oko Ronalda okupite ekipu, a ne zaboravite ni nekoliko igrača Sevilje...

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Vreme je za tim, analizirali smo juče opcije, još jednom to možete da pročitate ovde, a evo i konkretnih rešenja.

GOLMAN

Kasper Šmajhel (7.60)


Jasno, Lester može malo i da taktizira posle dve pobede, igraće tvrdo i čekati svoju šansu, bez obzira što su domaćini. Danac nam se često isplaćivao prošle sezone u PL, zaslužio je da ga ispoštujemo.

DEFANZIVA

Sebastijan Koates (7.00)


Da, Sporting igra protiv Dortmunda, ali gosti su oslabljeni, Žorge Žesus ume da igra na mali rezultat, defanzivac "Lavova" je doneo više od sedam poena u prva dva kola, a veoma je jeftin.

Mehdi Benatija (8.00)

Još jedan dobar pik, po našem mišljenju. Jer, Marokanac nije igrao u Ligi šampiona, ali sada će biti u timu, veoma brzo se nametnuo, doveo u pitanje neprikosnoveni BBC trio u odbrani, počeće meč, sigurno će biti skuplji u narednim izdanjima.

Serhio Eskudero (8.60)


Uzećemo i jednog skupljeg igrača za odbranu, odlični levi bek Sevilje će večeras kampovati na polovini Dinama. On je jedan od defanzivaca koji je u prva dva kola doneo najviše bodova, pa je to razlog više da dobije priliku u našem timu.

VEZNI RED

Rijad Marez (10.60)


Nema puno šta da se objašnjava, bolje igra mnogo ove sezone u Ligi šampiona nego u Premijer ligi. Mečeve kao što je ovaj sa Kopenhagenom odlučuju detalji, pa je jasno zbog čega bi najbolji igrač PL u prošloj sezoni mogao da bude dragocen.

Viktor Perez - Vitolo (8.40)

Ključ za Sevilju na sredini terena, još jedan potcenjen igrač koji je često u kaznenom prostoru rivala. Odrađuje veliki posao, mogao bi da donese solidan broj bodova, a cena mu je više nego prihvatljiva.

Hames Rodrigez (8.80)

Kolumbijac će igrati, jasno da mora na ovakvim mečevima da kupi poverenje Zidana, motivacija je ogromna, obavezno ga uzmite.

Toni Kros (10:40)

Ni ovde ne bi trebalo da puno razmišljate, distribucija lopti ide preko njega, imate dovoljno prostora da napunite tim Realovim igračima jer jednostavno ne postoji veći favorit i sigurno da se oni neće zadovoljiti time da pobede minimalnim rezultatom baš slabu Legiju.

NAPAD

Kristijano Ronaldo (13.60)


Nema šta da se objašnjava, niti da se filozofira, stavite ga za kapitena.

Islam Slimani (8.40)

Počinje meč, Kopenhagen će se braniti, sa nekadašnjim igračem Sportinga Lester dobija na visini, prekidi su njegova šansa, imao je odličnih rola iako je kasno stigao u klub, deluje kao dobra ideja.

Lučano Vieto (8.60)

Najistureniji igrač Sevilje, pretpostavljamo da će Španci napasti od početka, Sampaoli je ofanzivac, čini se da su Andalužani ušli u formu, deluje kao da će slabašni Dinamo biti lak plen za fudbalere gostiju, pa zbog toga nekadašnji fudbaler Viljareala dobija šansu.

Fantazi

Podsetimo, "Prvenstvo šampiona" na fantasynova.rs je jedini fantazi Lige šampiona sa besplatnim učešćem, ali i novčanim nagradama.

Imate veliki broj takmičenja za večerašnje mečeve, za ogromne nagradne fondove, dovoljno je da se punoletni, novac možete da uplatite u kladionici "Soccer" i da isprobate svoje znanje i sreću.

Sutra pravimo tim za sredu uveče...

Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 18.10.2016
17:00

Nevjerovatno kako mu dolaze ove najgore ekipe,u reprezentaciji Farska Ostrva i Andora,a sada Legija....Tu on stice prednost i pravi ogrmonu razliku u golovima.

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Tuesday, 18.10.2016
17:25

A jos je neverovatnije koliko ti zapravo nemas pojma fudbalu,svasta bi ti jos rekao...

avatar
Stefmajster
Wednesday, 19.10.2016
00:01

a ti se razumes u fudbal.. ha ha ha.. ti si fan ronalda, a ne fan kluba i ljubitelj fudbala..

avatar
xenon1989
Tuesday, 18.10.2016
20:01

Simke je za tebe doktor fudbala... :)

avatar
Stefmajster
Tuesday, 18.10.2016
11:53

ronalda ne bi stavio ni u rezervni tim.. Mnogo boljih igraca od njega ima.