Fantazi PL - Četvrta nedelja, boli li glava od Kejna i Robertsona?

Autor: Boris Jovanović
subota 31.08.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Da li je vreme da priznamo greške i ko su igrači čija bi cena mogla da poraste u narednom periodu?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sledi novo fantazi kolo, četvrto po redu, do sada naša liga ima već daleko najveći broj igrača u Srbiji, idemo dalje, makar vam ne išlo kao meni, nemojte da odustajete.

Ne znam kakvi ste vi, moji rezultati nisu blistavi 157 poena iz tri kola, pravio sam brljotine poput ostavljanja Frejzera na klupi, ili prošle nedelje Van Anholta koji je doneo mnogo poena protiv Junajteda, ali šta da se radi.

Glavna tema u Engleskoj, kada je fantazi u pitanju je da li se isplati držati Kejna u timu. Skup je, gotovo da nije pipnuo loptu u poslednja dva meča, ali nije problem u njemu, već u vezistima Totenhema.

Da li ga treba zameniti za nekog jeftinijeg i učinkovitijeg, teško je reći.Totenhem čeka meč protiv Arsenala, pa posle derbija Severnog Londona sledi pauza, nakon toga će čekati Palas, pa putuju Lesteru. Čovek od 11 miliona vam je doneo 17 poena, koliko i moj Obamejang, sa istom cenom, ali nevolja je imati tu jednu zvezdu, kada ne radi par kola.

I ovog vikenda ću vam dati nekoliko igrača sa kojima treba probati. Rajan Frederiks iz Vest Hema igra standardno, jeste da ga čeka Norič i Temu Puki, ali "Čekićari" nemaju loš raspored, idu Vili, pa dočekuju Junajted, posle toga opet nemaju timove iz top 6. Ko zna, čovek od 4.5 miliona može da bude produktivan.

Možda je sada prilika za Danijela Džejmsa, pokazao je kvalitet, momak iz Velsa je dao dva gola u tri utakmice, biće starter, nema Marsijala, Junajted ima Sautempton, čeka Lester, gostuje Vest Hemu, ako bude nastavio da igra dobro, cena bivšeg fudbalera Kardifa će porasti.

Sebastijan Aler je pokazao šta može u Votfordu, cena mu je porasla, dao je dva gola, ali Norič i Vila u narednom periodu nisu timovi koji bi mogli da ga sačuvaju. Francuz je dobra kupovina, jer ovih 7.4 miliona sigurno mogu da budu i preko osam u narednim nedeljama.

I da, ako očekujete da Liverpul uskoro počne da ne prima golove, Matip koji igra standardno bi mogao da vam pojača odbranu, pogotovo ako niste zadovoljni nekim skupljim igračem, kao ja i čitav svet njegovim saigračem Robertsonom. To jeste veliki rizik, ali sačuvaćete novac za nešto drugo.

Razmislite, ponovimo ovo je link na kome se nalazi naša sportske.net PL fantazi, kod je gkfdnt.

Srećno, kolo počinje u subotu u 13.30, dakle ustanite na vreme...

Ne propustite