Fantazi PL - Druga nedelja, šta činiti?

Autor: Boris Jovanović
subota 17.08.2019.
10:20
Izvor: Sportske.net

Koji transferi su u modi, i šta se može očekivati?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ne znam kako ste prošli u prvom kolu, nisam se proslavio, 60 poena, pet manje od proseka, idemo dalje, nastavlja se PL, čestitke Marku Vuliću, menadžeru ekipe TotalFootballNis koji ima 119 poena.

Nisam odoleo, zavirio sam u njegov tim, Sterling mu je doneo velikih 60 poena, ali je i odbrana u kojoj su Aleksander-Arnold, Van Anholt, Boli, Bertran i Megvajer, kao i golman De Heal dali doprinos.

Marko je četvrti u Srbiji, među 1000 na svetu, videćemo,  tek je početak, sledi novo kolo.

U međuvremenu priključili su nam se novi igrači, sada nas je par hiljada, i sigurno da će biti još ljudi. Ako ste propustili prvo kolo, nije strašno, uključite se.

Da vidimo šta biste mogli da promenite, imate pravo na jedan besplatni transfer, među golmanima je popularan Adrijan koji je imao nedelju iz snova, doduše posle povrede Alisona Bekera. Ali i sam španski golman se povredio, pa je sada pitanje da li će braniti protiv Sautemptona, proverite u subotu pred mečeve. Obratite pažnji i na Australijanca Rajana iz Brajtona, počeli su sezonu velikim iznenađenje u Votfordu, sada igraju kod kuće protiv Vest Hema, ali nekako ne veruje u "Galebove", igraju ofanzivno, ko zna, kako će završiti.

U odbrani Mejtland Najls je relativno jeftin, Arsenal igra protiv Barnlija, biće verovatno u timu, ako hoćete nešto skuplje, Lukas Dinj iz Evertona je igrač za vas, odličan asistent, izvodi prekide, "Karamele" čekaju Votford. Takođe Ričarlison iz Evertona je skuplja opcija za vezni red, on je napadač, igraće sa Keanom verovatno u tandemu, kako je izgleda Votford na startu, čini se da su im male šanse na "Gudisonu".

Mejson Maunt iz Čelsija je stekao poverenje Lamparda, igraće verovatno i Marsijal za Junajted protiv Vulvsa, protiv Čelsija je bio odličan.

U napadu, Temu Puki iz Noriča je najveća nada "Kanarinaca" protiv Njukasla, pa ako želite da zamenite nekog jeftinijeg špica ovo je prilika.

Što se mene tiče, uzeo sam Šarpa iz Šefild Junajteda umesto Delofeua u napadu, ovaj tim igra tri od sledeće četiri utakmice kod kuće, pa će njihova legenda koja je donela bod u Bornmautu biti i najveća snaga tima.

Kolo počinje u subotu duelom Arsenala i Barnlija od 13:30, pa ne zaboravite da tokom prepodneva, sklopite ekipu za drugu nedelju.

Ako želite da se uključite adresa je ovde, liga je sportske.net PL fantazi, a kod gkfdnt

Dobrodošli!

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Floating Guru
Saturday, 17.08.2019
10:51

Potrošiti "Wildcard" ;)

avatar
Donguzman
Saturday, 17.08.2019
00:42

Šašava druzina 82 poena

avatar
yboyka525
Friday, 16.08.2019
21:01

Ja sam lepo pogodio prvo kolo 98 poena, ali sam sada u velikoj dilemi oko kapitena. Kejn mi je standardni ali ove nedelje ne mogu ni njega, ni zamenika Sterlinga da stavim. Lomio sam se da stavim Dinj-a ili Risarlisona, i na kraju odlucio za Rasforda iako znam da su vulfsi tvrdi, ali eto izvodi prekide uglavnom Rashy, pa da se nadam. Inace nista ne menjam niti cu, osim u slucaju da neko slomi nogu. De hea, dinj, ake, keli, marsial, sterling, risarlison, medison, kejn, rasford, aler. Klupa kejhil, diop, toreira i neki vec golman najjeftiniji :)

avatar
Wizard08
Friday, 16.08.2019
20:26

sta da cinim bre,dan pre pocetka lige umesto pikforda iz nzm kojih razloga ubacim alisona,ovaj se kao sto znate povredi i donese mi 1 bod umesto pikfordovih 7.zatim kad se ovaj vec povredio valja menjati i ja budala odmah stavio adriana kad eto cuda ukliza mu navijac neandertalac i povredi ga.tako da sam izgubio jos poena posto nemam drugog golaman, a u minus necu iz principa da ulazim.znaci ako se po jutru dan poznaje mngogo nerviranja u novom fantsyju za mene ove sezone.