Fantazi PL - Ne zaboravite, vanredno kolo!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 15.12.2020.
14:49
Izvor: Sportske.net

Počinje večeras, namestite ekipu na vreme...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Neće biti lako izabrati, ovo vanredno kolo u FPL uvek stvara problem. Razlog je što sada počinje englesko ludilo, natrpan raspored, jasno je da će svi morati da kombinuju, da odmaraju igrače, pa je savet da čekate dva sata pre meč kada stvari mogu da budu jasnije, mada još ne izlaze zvanične postave.

Naši saveti će biti ograničeni da igrače koji bi mogli u narednih par utakmica, tačnije danas i za vikend da donesu bodove. Aston Vila čeka Barnli pa ide u lokalnom rivalu VBA, u pitanju su timovi koji daju malo golova, pa možda nije loše da probate sa Emilijanom Martinezom (4.8) momkom koji odlično brani.

Vladimir Kufal (4.6) defanzivac Vest Hema bi mogao da donese bodove protiv Palasa, Mojesov tim igra odlično, posle "Orlova" idu Čelsiju, pa dočekuju Brajton, dakle u dva od tri meča imaju rivale gde bi mogao da vam donese bodove. Sautemtonov Vestergard (4.9) skuplja bodove, nije ni skup, i mada Sejntsi imaju teži raspored, Danac se pokazao kao jedan od najboljih "spavača" od početka sezone.

Ako imate prostora u veznom redu, zbog povoljnog rasporeda Vile, možete da kupite Griliša (7.8) koji je rudnik poena, a za ovo kolo se vodi glavna bitka oko toga da li kapiten treba da bude De Brujne (11.6) jer Siti igra protiv VBA, ili Fernandeš (10.9), Junajted gostuje Šefildu. Mnogi će krenuti ovim putem jer se timovi sa vrha Liverpul i Totenhem sastaju u sredu uveče.

Od napadača, nemamo šta da dodamo Bamfordu (6.2) raste cena, Deni Ings (4.8) se vratio, Oli Votkins (6.1) iz Vile je doneo dosta poena, ali on ili postigne het-trik ili ga nema nigde. Malo je sada napadača u ponudi. Možda Markus Gejl, proigrao je protiv VBA doneo osam poena, ali pre toga nije igrao..

Sve u svemu, slede zanimljivi dani, kao i obično, na admiralbet.rs imate priliku da se kladite na igrače u fantaziju, ali o tome nešto kasnije u posebnom tekstu.

Ne propustite