Fantazi PL - Pet pikova za treću nedelju, danas namestite tim!

Autor: Boris Jovanović
petak 23.08.2019.
12:21
Izvor: Sportske.net

Da vas podsetimo, kolo se otvara večeras, imamo neke pikove za vas, pridružite se...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sledi nova nedelja fantazija, prilika da dodatno sredite tim, videćemo jedan veliki derbi, između Liverpula i Arsenala, Siti gostuje kod Bornmauta gde bismo mogli da prisustvujemo velikom broju golova.

Ali, nije vreme ni da menjate zvezde ovako rano, za treće kolo sam vam pripremio spisak igrača koji bi mogli da vam pomognu u narednom periodu.

1. Mejson Mount


Klinac igra dobro, i Čelsijeva igra je bolja od rezultata, za sve promašaje ceh bi mogao da plati Norič, Maunt nije skup, Lampard će ga forsirati, pa razmislite, Čelsi do derbija sa Liverpulom u šestom kolu nema toliko teške protivnike, svakako da bi vam se pomenuti vezista mogao isplatiti.

2. Vili Boli

Ovaj fudbaler bi mogao da vam donese dosta bodova u odbrani Vulvsa, gledajući njihov raspored, ako vam treba neko sa niskom cenom (5 miliona) svakako razmislite o čoveku koji je doneo solidnih 11 poena, i možda nastavi u tom stilu.

3. Čalgar Sojundžu

Ovaj fudbaler Lestera se nametnuo nakon što je prodat za rekordnu sumu Megvajer, doneo je osam poena, za 4.5 miliona to je sasvim solidno. Lester ima Junajted i Totenhem u petom i šestom kolu, ali i to ne mora da bude loše, primaju malo golova pa bi Turčin koji je ranije igrao u Bundesligi mogao da bude dobro rešenje.

4. Džek Griliš

Nekako mislim da će on proigrati na pravi način, nije blistao, ali raspored nije loš, već večeras Vila dočekuje Everton, na duži period ovaj talentovani fudbaler bi mogao da bude dobitak. Cena od 6 miliona je pristojna, ali svakako, da ako veže par dobrih partija, može da bude skuplji i na kraju da vam posle završetka dobrog perioda donese i profit...

5. Van Bisaka

Junajted ima najlakši raspored od top 6 ekipa u narednim kolima, ali izuzev Marsijala, niko se posebno nije pokazao kao skupljač bodova.

Šansa je da uzmete Van Bisaku koji nema konkurenciju, igraće ofanzivno, doneo je devet bodova, ali čini se da vredi više od 5.6 miliona, još jedan igrač kome bi cena trebalo da poraste.

Ne zaboravite da se kolo otvara večeras, dakle danas morate da namestite ekipu, još jednom poziv da se uključite u našu fantazi ligu, link je ovde, kod gkfdnt

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yboyka525
Friday, 23.08.2019
14:44

Da budem iskren ovo kolo ocekujem preko 100 poena, bas mi je raspored vrhunski. Hocu, necu na kraju se odlucih da kejnu stavim trostruke poene, jos ako on odigra kako treba protiv njuke, odvalicu ovo kolo. Aler bi trebalo da proradi, medison isto da donese poene, marsial i rasford isto, sterling sigurno makar nesto, dinje i de hea bi trebalo da pokupe klin sit, nije nemoguce i diop, tu su mi negde robertson i sebaljos.... Videcemo

avatar
Chella_ynwa
Friday, 23.08.2019
15:38

Mislio sam da ne postoje ljudi koji iskoriste triple kapitena u trecem kolu pl. Sacekaj dupla kola ili da bar igraci udju u formu covece.

avatar
yboyka525
Friday, 23.08.2019
20:34

To je pitanje trenutka, i protivnika a ne forme? Jel se neko zeznuo u prvom kolu da je stavio sterlinga?