Fantazi PL - Peta nedelja, ovo su naši predlozi...

Autor: Boris Jovanović
subota 14.09.2019.
09:55
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako, ne možete naravno da gledate samo ovo kolo, ali imamo nekoliko igrača o kojima bi trebalo da razmislite u dužem periodu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dve nedelje pauze su prošle, jesen nije laka, čim se zagrejemo, odmah nas prekinu reprezentacije, doduše čekanje bi skratio neki uspeh Srbije, ali od toga nema ništa.

Sledi peto kolo PL, peto kolo fantazija, u našoj ligu u konkurenciji oko 3000 ljudi, vodi Mitrogoal12, 321 poen, Serbia UTD je pala na drugo mesto sa 297, u top 50 su ljudi koji su napravili 266 poena i više, ja sam negde oko polovine tabele, 199 poena.

Šta ćemo ove nedelje?

Ako tražite golmana za duži period, mogli biste da pokupite Nika Poupa iz Barnlija, 4.6 miliona, njegov tim igra mečeve sa rivalima iz donjeg doma, mogao bi da sačuva mrežu u narednim mečevima, do sada je doneo solidnih 15 bodova.

Što se tiče defanzivaca skrećemo pažnju na Masuakua koji igra odlično u poslednje vreme, 4.5, prihvatljiva cena, osim Junajteda nemaju težak raspored, mogli bi da uđu u seriju, a njegova cena da poraste.

Pomenimo i Dinja iz Evertona, ako vam je potreban nešto skuplji bek koji skuplja asistencije, a s obzirom na povredu Emersona Palmijerija, u tim Čelsija se vraća Alonso (6.2), on je igrač koji je svojevremeno bio prava mašina za skupljanje bodova.

Vezisti?

Ponovo ne bi trebalo da propustite Džejmsa iz Junajteda, ako ga već niste uzeli (6.1), ali nije loš izbor ni Lanzini iz Vest Hema (6.6), Argentinac je u naletu.

MekGin iz Vile je privlačan (5.6) već je sakupio 17 poena, ali ja ću pokupiti Sebajosa na (5.7) umesto Neveša koji je razočaranje do sada.

U napadu bih vam preporučio svoje igrače Kaluma Vilsona (7.8), Šarpa iz Šefilda (5.9).

Ko ima prostora, možda bi trebalo da proba sa Pepeom iz Arsenala (9.4), igrača koji bi posle perioda privikavanja mogao konačno da pokaže klasu, mada je prilično skup.

Naša liga je Sportske.net PL fantazi a kod je gkfdnt, krajnje je vreme da se priključite...

Ne propustite