Fantazi PL - Podsetnik, namestite danas tim, ovo su naši predlozi...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.10.2019.
12:55
Izvor: Sportske.net

Kolo otvaraju večeras Sautempton i Lester...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sledi novo kolo PL, deseto po redu, fantazi trka se zahuktava, dosta nas nije dobro prošlo prethodne nedelje, ali idemo dalje.

Obratite pažnju, petak je, prva utakmica se igra večeras, duel Sautemptona i Lestera, pa na vreme namestite tim.

Šta imamo da vam predložimo za ovo kolo?

Obratite pažnju na povampirenog Markosa Alonsa (6.2), stekao je poverenje Lamparda, on često daje golove, na "Stamford Bridž" stiže Barnli, tvrd rival, ali bi Španac mogao da bude opasan iz prekida.

Uz njega, Nejtan Ake (4.9) i dalje igra odlično, Bornmaut ima dobar raspored u narednih nekoliko nedelja, momak koga Čelsi želi da vrati je među dvadesetak najboljih štopera, doneo je do sada 30 poen, i dalje je relativno jeftin.

Mati Longstaf (4.5) je debitovao golom za Njukasl, brat Šon je skuplji za pola miliona, ali Mati je ofanzivniji, Njukasl u naredna četiri kola ne igra sa najboljim timovima, možda prilika da Longstaf mlađi bude dobra, jeftina kupovina za vezni red.

Raul Himenez (7.1) nije ispunio očekivanja sa starta sezone, cena mu je pala, možda je sada šansa da ga uzmete, razlog je što Vulvsi ipak ulaze u formu i što treba očekivati više golova, a Meksikanac je prva opcija za Nunja Espirita Santa.

Ako vam treba jeftiniji napadač, nekadašnji igrač Liverpula Deni Ings (5.9) je sve bolji, ima 42 poena, više recimo Halera (7.4), Žesusa (9.5), pa i Raula Himeneza, možda je ovo dobra kupovina, kao treći špic bi mogao da posluži.

Ne propustite