Fantazi PL - Požurite, namestite ekipu, ovo su naši pikovi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.09.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net

Za nešto manje od sat, Liverpula otvara kolo. Ovo su naši predlozi...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Čeka nas sedmo kolo "Fantazija", nemamo puno vremena, kolo se otvara gostovanjem Liverpula kod Šefilda, videćemo ove nedelje i derbi između Junajteda i Arsenala koji je na programu u ponedeljak.

Za ovu nedelju, pošto nema puno vremena odabrali smo samo nekoliko igrača o kojima bi trebalo da razmislite, kada su transferi u pitanju.

Jedan je Čalgar Sojundžu iz Lestera, košta 4.6 miliona, ima meć protiv Njukasla, sledeće nedelje gostovanje Liverpulu, ali nakon pauze Barnli kod kuće i posle toga "Lisice" gostuju Sautemptonu, dobra prilika da Turčin donese veliki broj bodova.

Razmislite o Deniju Rouzu, 5.5 miliona nije mnogo, Totenhem će početi da pobeđuje, igraju protiv Sautemptona, pa idu Brajtonu, dočekuju Votford, dakle pre Liverpula povoljan raspored, njihovi igrači su baš na ceni.

Iz istog razloga bi možda trebalo da probate sa Sonom, ako vam treba skuplji igrač.

Hari Vilson iz Bornamuta, imam ga, počeo je da se isplaćuje, 6.1 milion, dao je tri gola u pet mečeva, momak iz Liverpula koji traži način da se vrati na "Enfild".

Ako imate prostora, Pereira iz Lestea je sjajan sakupljač poena, mada je sada već na 6 miliona.

Uglavnom sam ovde predložio defanzivce, ako vam treba napadač, možda bi vas zanima Žoelinton iz Njukasla (5.9), nije sakupio mnogo poena, 17, ali ako neko može da postigne gol, onda je to on u timu "Svraka".

Srećno!

Ne propustite