Fantazi PL - Red je na defanzivce, koga uzeti?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.09.2020.
20:32
Izvor: Sportske.net

Utorak smo posvetili priči o odbrambenih igračima. Čime treba da se vodite prilikom biranja tima i šta su naši predlozi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Danas ćemo govoriti o defanzivcima koji često mogu da donesu prevagu u stvaranju fantazi tima.

Još jednom, ovde je link ukucate kod  hpez36 napravite ekipu i možemo da se igramo.

Ako prvi put igrate, ovde je uputstvo.

Cena odgovara kvalitetu, jasno da vam nismo potrebni kako bismo sugerisali da uzmete one najskuplje, to se podrazumeva, ali jasno nema dovoljno novca, da popunite poslednju liniju igračima koji su mašine za bodove, poput Aleksander Arnolda, Robertsona, Van Dajka, Doertija koji je otišao u Totenhem. Prošle godine neki su uspeli da izvuku blago sa poslednjom linijom Šefild Junajteda jer su Stivens, Baldok i Egan bili sjajni, a svakako da je Tarkovski profitirao od silnih mečeva u kojima je Barnli sačuvao mrežu.

O čemu treba da vodite računa kada su defanzivci u pitanju?

Osim jasno igrača iz timova koji primaju malo golova, veliki broj poena donose štoperi koji su opasnost priliko prekida, zatim ofanzivni bekovi koji se često ubacuju i asistiraju i tu nema mnogo nauke.

Obično oni koji su najskuplji najviše donesu, jer su u pitanju dobre procene igrača, ali uvek se provuku defanzivci koji donose mnogo veću vrednost od novca za kojih ste ih uzeli.

Ko bi mogao da iznenadi ove sezone?

Svi će se u Brajtonu zaleteli na Luisa Danka koji je lider odbrane, ali je Lampti 4.5 jeftiniji za pola miliona, a biće standardan, Montoja je otišao u Betis. Obratite pažnju na Džejmsa Džastina iz Lestera koji takođe vredi 4.5 miliona, a trebalo bi da uskoči u tim, dok su Majtland Najls i Ris Džejms iz većih klubova, Arsenala i Čelsija u perspektivi bolje investicije jer bi ovi timovi mogli i da pobeđuju i da čuvaju mrežu, ali obojica vrede 5 miliona.

Ako tražite skuplje, Lukas Dinj je sjajan asistent, vredi 6 miliona, mi smo probali sa Kanselom, 5.5, koji je dobro odigrao posle restarta i sada ga Gvardiola vidi kao prvi izbor na levom beku. U pitanju je igrač koji je bolji u ofanzivi.

Tirni iz Arsenala je konačno spreman, za 5.5 miliona dobijate takođe odličnog igrača, a jeftinije opcije su Tejlor 4.5 iz Barnlija i Vinagre iz Vulvsa koji će menjati Doertija.

Uz sve navedeno, nije teško da uzmete pet defanzivaca, po nama, ima dovoljno izbora da u proseku potrošite oko 25 miliona što je optimalno, pogotovo ako igrate sa trojicom u odbrani.

Izbor je vaš, u sredu ćemo pričati o veznim igračima...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak